Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6944527439094 Márka: SKG

SKG X7-E teljes test masszázspisztoly - szürke


Cikkszám: SKG X7-E gray | EAN/Vonalkód: 6944527439094 | Márka: SKG

SKG X7-E teljes test masszázspisztoly - szürke


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

56200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

SKG X7-E teljes test masszázspisztoly - szürke
Az SKG X7-E masszázspisztoly egy egyedülálló testmasszírozó, amely fejlett funkcióinak köszönhetően minden sportoló pótolhatatlan partnere lesz. Nemcsak hatékonyan enyhíti az izomfájdalmat és a feszültséget, hanem felgyorsítja a regenerációt és javítja az általános fizikai állapotot is. Tökéletes aktív emberek számára, átfogó támogatást nyújt az egészség és a fittség megőrzésében. A 4 különböző masszázsfej választása lehetővé teszi a masszázs testreszabását a test minden részére. Minden fej úgy van tervezve, hogy maximalizálja a masszázs hatását és alkalmazkodjon a különféle igényekhez.

Az SKG X7-E masszázspisztoly legfontosabb előnyei:
- Eléri az izmok legmélyebb részeit, ami intenzív és hatékony masszázst eredményez. Az SKG X7-E masszázspisztoly 14 mm ütési mélységgel rendelkezik.
- Lehetővé teszi a masszázs intenzitásának az igényeidhez való igazítását. A sebességtartomány 600 és 3200 fordulat/perc között van, ami a gyengéd relaxációtól az intenzív izomstimulációig terjed edzés előtt vagy után.
- Lehetővé teszi a masszázs testreszabását a test különböző részeihez és különféle izomfeszültségekhez. Négy cserélhető masszázsfejjel rendelkezik.
- Felgyorsítja a regenerációt és növeli a véráramlást a masszírozott területeken. A három hőmérsékleti szinttel való forró kompressziós funkció jelentősen fokozza a masszázs hatását.
- Mindig készen áll a használatra, amikor szükség van rá. Az 1800 mAh akkumulátor akár 3 órás működést is biztosít töltés nélkül, amely kényelmes otthon és utazás közben egyaránt.

Műszaki adatok:
- Márka: SKG
- Modell: X7-E
- Csatlakozó típusa: USB-C
- Tápellátás: 20W (5V / 4A)
- Akkumulátor kapacitás: 1800 mAh
- Töltési idő: 2 óra
- Üzemidő: kb. 3 óra
- Intenzitási szintek: 5
- Masszázsfejek száma: 4
- Rezgésszám: 600 - 3200 ford/perc
- Zajszint: 45 dB
- Hőmérséklet szabályozás: igen
- Fűtőpanel: 40 - 53 ºC
- Vezérlés: a házon található gomb segítségével
- Anyag: ABS, PC
- Szürke szín

Csomag tartalma:
- 1x SKG X7-E masszírozó
- 4x masszázsfej
- 1x USB-C tápkábel
- 1x használati útmutató

14 mm ütési mélység
A 14 mm-es fej ütési mélysége intenzív és hatékony masszázst biztosít, amely eléri a legmélyebb izomcsoportokat. Az alapos izomlazítás révén az SKG X7-E pisztoly nemcsak a fájdalom csökkentésében segít. Sérülések megelőzésében is segít az izmok rugalmasságának és felkészültségének javításával a következő erőfeszítésekre.

Sebességtartomány: 600 - 3200 ford/perc
Az állítható sebességtartomány 600 és 3200 ford/perc között az SKG X7-E masszázspisztolyban teljes kontrollt biztosít a masszázs intenzitása felett. A gyengéd relaxációtól a hatékony izomstimulációig ez a masszázspisztoly számos lehetőséget kínál, támogatva mind az edzés előkészítését, mind az edzés utáni regenerációt. Ez a funkció értékes eszközzé teszi mindenki számára, aki törődik az egészségével és fittségével.

4 cserélhető masszázsfej
Az SKG X7-E masszázspisztoly négy cserélhető masszázsfejjel van felszerelve, amelyek pontosan alkalmazkodnak a különböző igényekhez és izomfeszültségekhez. Ez lehetővé teszi, hogy gyorsabban érje el a hatékony enyhülést. Minden fej úgy van tervezve, hogy maximalizálja a masszázs hatásait - a gyengéd relaxációtól az intenzív nyomásig -, így ez a masszázspisztoly rendkívül sokoldalú eszköz. Támogatja mind a regenerációt, mind a fizikai aktivitás előkészítését.

Forró kompressziós funkció
Az SKG X7-E masszírozó három hőmérsékleti szintet kínál: (40°C / 48°C / 53°C). A hő nemcsak erősíti a masszázs hatását, hanem felgyorsítja a regenerációt és javítja a vérkeringést. Ez a funkció felbecsülhetetlen értékű azok számára, akik krónikus fájdalmakkal, sérülésekkel vagy stressz okozta feszültségekkel küzdenek.

Megerősített kapacitású akkumulátor
Az egyszeri töltéssel akár 3 órás folyamatos működés az 1800 mAh akkumulátornak köszönhetően az SKG X7-E masszázspisztolyt rendkívül praktikussá és megbízhatóvá teszi. A nagy akkumulátor kapacitás biztosítja, hogy a masszázspisztoly mindig készen áll a használatra, alapvető segítséget nyújtva az izomzat jó állapotának megőrzésében, mind otthon, mind utazás közben.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett