Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6944527438486 Márka: SKG

SKG F5-EN masszázspisztoly az egész testre - szürke


Cikkszám: SKG F5-EN gray | EAN/Vonalkód: 6944527438486 | Márka: SKG

SKG F5-EN masszázspisztoly az egész testre - szürke


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

39400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

SKG F5-EN masszázspisztoly az egész testre - szürke Egy nélkülözhetetlen eszköz az izomfájdalom és a cellulit elleni küzdelemben. Ergonomikus kialakítása és fejlett technológiája miatt ideális eszköz amatőr és profi sportolók számára egyaránt. Az SKG F5-EN masszázspisztoly nemcsak mély izommasszázst nyújt, hanem serkenti a mikrokeringést is, ami elengedhetetlen a cellulit megelőzésében. Rendszeres használata biztosítja a relaxációt, a pihenést és segít megőrizni a bőr kiváló állapotát. Az SKG F5-EN masszázspisztoly legfontosabb előnyei: - Igazodik a masszázs igényeidhez és preferenciáidhoz. Legyen szó mély izommasszázsról, gyengéd pihenésről vagy speciális kezelésről feszes izomcsoportokra, a három masszázsfej a megfelelő támogatást nyújtja. - Hatékonyan eléri a mély izomrétegeket, ami intenzívebb és hatékonyabb masszázst eredményez. A fej ütésmélysége 6 mm. - Lehetővé teszi a megfelelő hőmérséklet kiválasztását az izmok maximális relaxációjához és a masszázs hatékonyságának növeléséhez. A masszírozó három szintű fűtési funkcióval rendelkezik. - Javítja a bőr megjelenését invazív kezelések nélkül. A masszírozó rendszeres használata feszes és sima bőrt biztosít, csökkenti a cellulit láthatóságát. - Lehetővé teszi a masszázs intenzitásának kiválasztását, miközben csendes és kényelmes használatot biztosít. Erőteljes, de csendes motorral rendelkezik, állítható intenzitással (1800-3200 ford/perc).

Specifikáció: - Márka: SKG - Modell: F5-EN - Csatlakozó típusa: USB-C - Tápellátás: 9W (5V / 1.8A) - Akkumulátor kapacitása: 1800 mAh - Töltési idő: 3 óra - Működési idő: körülbelül 5 óra - Intenzitási szintek: 3 - Masszázsfejek száma: 3 - Hőmérsékletszabályozás: igen - Fűtőpanel: 40 - 53ºC - Vibráció: 1800 - 3200 ford/perc - Zajszint: legfeljebb 45 dB - Vezérlés: a házon lévő gombbal - Anyag: ABS, PC - Szürke szín

A csomag tartalma: - 1x SKG F5-EN masszírozó - 3x masszázsfej - 1x USB-C tápkábel - 1x felhasználói kézikönyv

Hatékony masszázs három fejjel Az SKG F5-EN masszázspisztoly három cserélhető fejjel van felszerelve: kemény gömbölyű, puha gömbölyű és lapos, amelyek lehetővé teszik a masszázs típusának pontos beállítását a test igényeihez. A kemény gömbölyű hegy univerzális a különböző izomcsoportok masszírozásához, tökéletes azok számára, akik intenzív hatást keresnek. A puha gömbölyű fej gyengédebb masszázst nyújt, tökéletes a relaxáció és pihenés pillanataihoz. A lapos fej feszes és sűrű izomcsoportokra van tervezve, segít a cellulit tüneteinek leküzdésében is.

Mélymasszázs minden testrészre Az SKG F5-EN masszázspisztoly 6 mm-es ütésmélységgel garantálja, hogy a masszázs hatékony és eléri a mély izomrétegeket. Ez nélkülözhetetlenné teszi az intenzív edzés vagy a hosszú ülés utáni fájdalom és feszültség enyhítésében.

Melegítő kompresszió a maximális relaxációért A három hőmérsékleti szinttel (40, 48, 53°C) rendelkező melegítő kompresszió funkció további relaxációs szintet biztosít és segíti az izmok ellazítását. Ez különösen hasznos egy intenzív edzés előtt vagy az edzés utáni regeneráció részeként.

Cellulit megelőzése és elleni küzdelem Az SKG F5-EN masszírozó rendszeres használata nemcsak ellazítja és megnyugtatja, hanem hatékonyan támogatja a cellulit megelőzését is. Javítja a mikrokeringést és segít lebontani a bőr alatti zsírrétegeket a combokon és a fenéken, ami hozzájárul a feszesebb és simább bőrhöz.

Erőteljes motor, csendes működés A három fokozatú masszázsintenzitás-szabályozás (1800-3200 ford/perc) és az egyidejű csendes motor működés (legfeljebb 45 dB) révén az SKG F5-EN masszázspisztoly hatékonyságot és kényelmet kombinál. Ez ideális megoldás azok számára, akik hatékony, ugyanakkor nem zavaró módszert keresnek a relaxációhoz és az izomregenerációhoz.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett