Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5900779359215 Márka: Silver Monkey

Silver Monkey SMA151 130W GaN töltő 3xUSB-C PD USB-A QC 3.0 levehető tápkábellel - fekete


Cikkszám: SMA151 | EAN/Vonalkód: 5900779359215 | Márka: Silver Monkey

Silver Monkey SMA151 130W GaN töltő 3xUSB-C PD USB-A QC 3.0 levehető tápkábellel - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

29000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Silver Monkey SMA151 GaN töltő 130W teljesítménnyel, 3 USB-C PD csatlakozóval és 1 USB-A QC 3.0 csatlakozóval - fekete A Silver Monkey SMA151 GaN töltő 130W teljesítménnyel lehetővé teszi a laptopok és egyéb eszközök gyors töltését, miközben védi őket túlfeszültség és rövidzárlat ellen. Ez egy nagyszerű megoldás azok számára, akik értékelik a hatékonyságot és a mobilitást - a beépített GaN technológiának köszönhetően a töltő kisebb méretű, ugyanakkor nagy hatékonyságú. Négy eszköz egyidejű töltésének képességével a Silver Monkey SMA151 egy sokoldalú megoldás minden felhasználó számára.

A Silver Monkey SMA151 GaN töltő legfontosabb előnyei:
- Helytakarékos és megkönnyíti a szállítást. A GaN technológiájának köszönhetően a töltő kompakt és könnyű.
- Lehetővé teszi négy eszköz egyidejű töltését, ami nagyobb kényelmet és időmegtakarítást jelent. Négy töltőporttal rendelkezik: 3x USB-C és 1x USB-A.
- Képes különböző eszközök, még a laptopok töltésére is. Töltési teljesítmény akár 130W.
- Gyors és hatékony töltést biztosít a legnépszerűbb szabványoknak megfelelően. Kompatibilis a Quick Charge és a Power Delivery szabványokkal.
- Védi a töltött eszközöket, megvédi őket a károsodástól. Nem fél a rövidzárlattól és a túlfeszültségtől.

Specifikáció:
- Márka: Silver Monkey
- Csatlakozó típusa:
- 3x USB-C PD
- 1x USB-A QC 3.0
- Maximális teljesítmény: 130W
- Teljesítmény kimenet: 5-20V / 1.5-5A
- Töltési protokoll támogatás: Power Delivery, Quick Charge 3.0
- Kábel hossza: 2m
- Szín: fekete
- A csomag tartalma: tápkábel

Modern GaN technológia
A Silver Monkey SMA151 GaN töltő a kis méreteket magas hatékonysággal kombinálja. Ez egy nagyszerű választás azok számára, akik folyamatosan úton vannak, vagy megbízható berendezésre van szükségük, ami nem foglal sok helyet a poggyászban. A könnyű kialakítás és a levehető tápkábel még könnyebbé teszi a töltő szállítását és tárolását.

Négy port a kényelem érdekében
A Silver Monkey SMA151 GaN töltő négy porttal van felszerelve (3x USB-C és 1x USB-A), amely lehetővé teszi több eszköz egyidejű töltését. Ez nagyszerű hír mindenkinek, aki különféle eszközöket használ, például okostelefonokat, TWS fülhallgatókat vagy power bankokat. A töltő rendkívül funkcionális és praktikus a mindennapi használatban.

130W teljesítmény a gyors töltéshez
A Silver Monkey SMA151 GaN töltő 130W teljesítménnyel képes gyorsan tölteni még a legigényesebb eszközöket is, beleértve a laptopokat is. A gyors töltés több időt biztosít a munkára, tanulásra vagy szórakozásra.

Kompatibilis a Quick Charge és a Power Delivery technológiákkal
A Quick Charge és a Power Delivery technológiák biztosítják, hogy az eszközeit a lehető legoptimálisabb idő alatt tölthesse fel - bármikor szüksége van rá. Nem kell aggódnia a töltés hatékonysága miatt. Ez egy töltő, amely készen áll a modern eszközök kezelésére.

A biztonság az első
Az használati biztonság kiemelkedően fontos, ezért a Silver Monkey SMA151 GaN töltő fejlett védelmet nyújt rövidzárlat és túlfeszültség ellen. Így nyugodtan gondoskodhat az eszközeiről töltés közben, tudva, hogy azok védve vannak az esetleges károsodásoktól.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett