Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5900779356986 Márka: Silver Monkey

Silver Monkey PDQC-CPCT30-SM 30W autós töltő 1x USB-C PD 1x USB-A QC - fekete


Cikkszám: PDQC-CPCT30-SM | EAN/Vonalkód: 5900779356986 | Márka: Silver Monkey

Silver Monkey PDQC-CPCT30-SM 30W autós töltő 1x USB-C PD 1x USB-A QC - fekete


Webáruház raktár

Nincs raktáron

Utolsó ismert ár:

7200 Ft

Kedvenc termékeimhez
A terméket nem tudod jelenleg megvásárolni.


Termék leírás

A Silver Monkey PDQC-CPCT30-SM autós töltő, akár 30W teljesítménnyel, USB-C PD és USB-A QC csatlakozókkal - fekete színben. A Silver Monkey PDQC-CPCT30-SM autós töltő segítségével elfelejtheti a lemerült eszközök problémáját. Legyen szó okostelefon, TWS fülhallgató töltéséről vagy egy vezeték nélküli töltő áramellátásáról, ez a töltő bármilyen feladattal megbirkózik. Akár 30W teljesítményt kínál, biztosítva a gyors és biztonságos töltést. Az automatikus teljesítmény-beállításnak köszönhetően a csatlakoztatott eszközökhöz, valamint a fejlett védelemi funkcióival nemcsak hatékony, hanem biztonságos is. Teljesen elrejthető a szivargyújtó aljzatban, így nem vonja magára a figyelmet az autóban. A Silver Monkey PDQC-CPCT30-SM töltő legfontosabb előnyei:
- Ideális megoldás azok számára, akik több eszközzel utaznak. Az USB-C és USB-A port lehetővé teszi két eszköz egyidejű töltését.
- Számos mobil eszköz gyors és hatékony töltését biztosítja. Akár 30W teljesítménnyel tölt, ami felbecsülhetetlen hosszú utazások során.
- Garantálja eszközeinek biztonságát - automatikus teljesítmény-beállító funkcióval és rövidzárlat, valamint túlfeszültség elleni védelemmel rendelkezik.
- Gyors töltést biztosít a gyors töltési technológiákkal kompatibilis eszközök számára. Kompatibilis a Quick Charge 3.0 és a Power Delivery protokollal.
- Ergonomikus kivitelének köszönhetően könnyebb eltávolítani a töltőt a szivargyújtó aljzatból.

Műszaki adatok:
- Márka: Silver Monkey
- Modell: PDQC-CPCT30-SM
- Csatlakozó típusa: 1x USB-C, 1x USB-A
- Maximális teljesítmény: 30 W
- Teljesítmény kimenet: 4.5 - 20V / 1.5 - 5A
- Töltési protokoll támogatás: Power Delivery, Quick Charge 3.0
- Szín: Fekete

USB-C és USB-A portok sokoldalú töltéshez

A Silver Monkey PDQC-CPCT30-SM autós töltő két porttal van felszerelve - USB-C és USB-A, ami lehetővé teszi két eszköz egyidejű töltését. Ez nagyon kényelmes, ha családdal utazik, vagy egyszerre kell töltenie telefonját és fülhallgatóját.

Akár 30W teljesítmény a gyors töltéshez

A Silver Monkey PDQC-CPCT30-SM autós töltő maximum 30W teljesítménnyel gyorsan tölti fel eszközeit, minimalizálva a várakozási időt.

Automatikus teljesítmény-beállítás a biztonság érdekében

A töltő intelligens rendszerrel van ellátva, amely automatikusan beállítja a teljesítményt a csatlakoztatott eszközökhöz. Ez nemcsak optimális töltést biztosít, hanem védi is az eszközöket a túlfeszültség és rövidzárlat ellen.

Gyors töltés Quick Charge és Power Delivery támogatással

A Quick Charge 3.0 és Power Delivery protokollokkal való kompatibilitás biztosítja, hogy az ezekkel a technológiákkal kompatibilis eszközök rekordidő alatt feltöltődjenek. Ez azt jelenti, hogy gyorsan visszatérhet a készülékek használatához, anélkül, hogy sokáig várna a teljes töltésre.

Ergonomikus kialakítás a könnyű használatért

A Silver Monkey PDQC-CPCT30-SM autós töltő kialakítása gondosan átgondolt, hogy a lehető legkönnyebb legyen a használat. Az ergonomikus kialakítás nemcsak tökéletesen illeszkedik a jármű belsejébe, hanem megkönnyíti a töltő eltávolítását a szivargyújtó aljzatból.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett