Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5905386992473 Márka: Silver Monkey

Silver Monkey Lightbar LB200 monitor lámpa 2800K-5500K + távirányító - fekete


Cikkszám: SMA205 | EAN/Vonalkód: 5905386992473 | Márka: Silver Monkey

Silver Monkey Lightbar LB200 monitor lámpa 2800K-5500K + távirányító - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

15800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Silver Monkey Lightbar LB200 monitor lámpa színhőmérséklettel 2800K-5500K és távirányítóval - fekete. Világítsa meg munkaterületét a Silver Monkey Lightbar LB200 segítségével, amely alkalmazkodik az igényeihez. A három fény színének köszönhetően - melegtől hidegig - tökéletesen hozzáilleszthető a világítás minden helyzethez. Az intuitív működés, akár az érintőpanel, akár a távirányító révén, rendkívül egyszerűvé teszi a beállítások megváltoztatását. Ezenkívül a gyengéd fény védi a látását azzal, hogy kiküszöböli a villódzást és csökkenti a kék fény kibocsátását. A lámpa telepítése gyors és egyszerű a praktikus csíptetőnek köszönhetően.

Specifikáció:
- Márka: Silver Monkey
- Modell: Silver Monkey LB200
- Fényerő: akár 500 lm (állítható)
- Súly: 269 g
- Fényszín hőmérséklete: 2800 - 5500 K
- Élettartam: 20,000 óra
- Világítási módok: hideg fény, semleges, meleg
- Monitor vastagsága: 0.8 - 3 cm
- LED-ek száma: 56
- Dőlési szög állítása: akár 45°
- Fogantyú típusa: csíptető
- Vezérlés: érintőpanel, távirányító
- Mellékelt tartozékok: USB-A / USB-C kábel - 1.5 m, távirányító
- Anyag: műanyag, alumínium
- Szín: fekete

A Silver Monkey Lightbar LB200 monitor lámpa legfontosabb előnyei:
- Szabályozza a fény színét, lehetővé téve a világítás tökéletes hangolását. A 2800K-tól 5500K-ig terjedő hőmérséklet széles választékot kínál.
- Az intuitív érintőpanel és a távirányító kényelmes vezérlést biztosít anélkül, hogy megszakítaná munkáját. Az érintőpanel a lámpa elején található, és a mellékelt távirányítóval gyorsan változtathatja a beállításokat.
- Lágy fényt bocsát ki, amely kíméli a szemét, kiküszöböli a villódzást és csökkenti a kék fényt. A világítás szemkímélő, ami növeli a munkavégzés kényelmét.
- Egyszerű telepítést biztosít a kényelmes csíptetőnek köszönhetően, amely nem karcolja meg a monitort. A puha anyagból készült csíptető gyors és biztonságos rögzítést tesz lehetővé.
- Biztosítja a távirányítós vezérlést. A vezeték nélküli távirányító lehetővé teszi a lámpa könnyű be- és kikapcsolását, valamint a világítás beállítását bárhonnan. A távirányító stílusos telefonállványként is használható.

Tökéletes világítás minden helyzethez: A Silver Monkey Lightbar LB200 monitor lámpa a fény színét az igényeihez igazítja. A melegtől a semleges fényen át a hideg fényig terjedő beállítások révén mindig megtalálja a megfelelő világítást munkához, tanuláshoz vagy pihenéshez. A 2800K-tól 5500K-ig terjedő tartományban teljes mértékben szabályozhatja a munkahely légkörét.

Intuitív vezérlés az Ön kényelméért: A Silver Monkey Lightbar LB200 használata rendkívül egyszerű az intuitív érintőpanel és a mellékelt távirányító révén. A panel a lámpa elején található, így gyorsan változtathatja a beállításokat anélkül, hogy megszakítaná munkáját. Ezenkívül a távirányító lehetővé teszi a világítás távolról történő vezérlését, ami növeli a használat kényelmét.

Első a szemvédelem: A monitor előtti munkavégzés fárasztó lehet a szemének, ezért a Silver Monkey Lightbar LB200-t úgy tervezték, hogy megvédje látását. A kibocsátott fény gyengéd és nem okoz szemfáradtságot, kiküszöbölve a villódzást és csökkentve a kék fény kibocsátását. Ennek köszönhetően kényelmesen dolgozhat hosszú órákon át.

Gyors és problémamentes telepítés: A Silver Monkey Lightbar LB200 telepítése néhány másodperc alatt elvégezhető a praktikus csíptetőnek köszönhetően. Nincs szükség további eszközökre, és a csíptető puha anyaga megvédi a monitor keretét a karcolásoktól. Csak egy kattintás kell, hogy élvezhesse a tökéletes világítást.

Távirányítós vezérlés a teljes kényelemért: A mellékelt vezeték nélküli távirányító teljes távirányítást biztosít a Silver Monkey Lightbar LB200 felett. Ennek köszönhetően be- és kikapcsolhatja, valamint beállíthatja a lámpa fényerejét és színét anélkül, hogy elhagyná az íróasztalát. Ezenkívül a távirányító elegáns telefonállványként is használható, ami tovább javítja a munkahely megszervezését.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett