Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5900779358713 Márka: Silver Monkey

Silver Monkey IPA univerzális tisztítószer 250 ml


Cikkszám: SMA131 | EAN/Vonalkód: 5900779358713 | Márka: Silver Monkey

Silver Monkey IPA univerzális tisztítószer 250 ml


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

3000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Silver Monkey IPA univerzális tisztítószer 250 ml A Silver Monkey IPA folyadék hatékonyan távolítja el a zsírokat, olajokat és még a legmakacsabb szennyeződéseket is, csíkok és foltok nélküli ragyogó felületeket hagyva maga után. Gyorsan hat, mivel egy szempillantás alatt elpárolog, így nem kell sokáig várnia a tisztaságra. A 250 ml-es kiszerelés hosszú távú használatot biztosít, és a praktikus permetező megkönnyíti az alkalmazást, precíz és kényelmes használatot biztosítva. A Silver Monkey IPA folyadék ideális megoldás azok számára, akik egy termékben értékelik a kényelmet, gyorsaságot és hatékonyságot.

A Silver Monkey IPA univerzális tisztítószer legfontosabb előnyei:
- Nagyon széles alkalmazási területe van. A Silver Monkey IPA folyadékot használhatja mind elektronikai eszközök, mind optikai felületek tisztítására.
- Lehetővé teszi, hogy könnyedén eltávolítsa a legmakacsabb szennyeződéseket is. Eltávolítja a zsírokat, olajokat és egyéb szennyeződéseket.
- Azonnali eredményeket biztosít csíkok nélkül. Nem hagy nyomot maga után, és gyorsan elpárolog.
- Hatékony és gazdaságos. A 250 ml-es kiszerelés hosszú távú használatot biztosít.
- Megkönnyíti a folyadék pontos és egyenletes alkalmazását. A tartály praktikus permetezővel rendelkezik.

Specifikáció:
- Márka: Silver Monkey
- Folyadék típusa: IPA (izopropil-alkohol)
- Kapacitás: 250 ml

Széles alkalmazhatóság minden eszközhöz A Silver Monkey IPA folyadék könnyedén tisztítja mind a kényes optikai felületeket, mind a nehezen tisztítható elektronikai eszközöket. Sokoldalúsága nélkülözhetetlenné teszi minden otthonban és irodában. Eltávolítja a legnehezebb szennyeződéseket is A Silver Monkey IPA fejlett formulája gyorsan eltávolítja a zsírokat, olajokat és egyéb szennyeződéseket, amelyek gyakran nehezen tisztíthatóak. Hatékonysága megkönnyíti a tisztítást és kevesebb időt igényel. Tökéletesen tiszta felületek csíkok nélkül A Silver Monkey IPA gyors elpárolgása nem hagy nyomot maga után. A Silver Monkey IPA folyadék minden felület tökéletes tisztaságát biztosítja. Hatékonyság és gazdaságosság egyben A 250 ml-es kapacitás gazdaságos választást jelent minden felhasználó számára. Rendszeres használatra alkalmas különféle felületek tisztításához. A Silver Monkey IPA az Ön megoldása. Precíz alkalmazás egy praktikus permetezőnek köszönhetően A tartályhoz mellékelt permetező nemcsak a kényelmet szolgálja, hanem mindenekelőtt a pontosságot. Lehetővé teszi a folyadék egyenletes eloszlatását a tisztítandó felületen, ezzel növelve a tisztítás hatékonyságát és elkerülve a termék pazarlását.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett