Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5900779355378 Márka: Silver Monkey

Silver Monkey IPA univerzális tisztítószer 100 ml


Cikkszám: IPA100ML-SM | EAN/Vonalkód: 5900779355378 | Márka: Silver Monkey

Silver Monkey IPA univerzális tisztítószer 100 ml


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

2500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Silver Monkey IPA univerzális tisztítószer 100 ml A Silver Monkey IPA folyadék hatékonyan távolítja el a zsírokat, olajokat és még a legmakacsabb szennyeződéseket is, fényes felületeket hagyva maga után csíkok és nyomok nélkül. Gyors hatású, mivel egy szempillantás alatt elpárolog, így nem kell sokáig várnia a tisztaság élvezetére. A 100 ml-es kapacitás elegendő használatot biztosít, miközben kompakt méretű marad, tökéletes a hordozhatósághoz. A praktikus permetező fej pedig kényelmessé és precízzé teszi az alkalmazást. A Silver Monkey IPA folyadék ideális megoldás azok számára, akik egy termékben értékelik a kényelmet, a gyorsaságot és a hatékonyságot. A Silver Monkey IPA univerzális tisztítószer legfontosabb előnyei:
- Nagyon széleskörű alkalmazási lehetőségekkel rendelkezik. A Silver Monkey IPA folyadékot használhatja elektronikai eszközök és optikai felületek tisztítására is.
- Lehetővé teszi még a legmakacsabb szennyeződések könnyű eltávolítását. Eltávolítja a zsírokat, olajokat és más szennyeződéseket.
- Azonnali eredményeket biztosít csíkok nélkül. Nem hagy nyomot és gyorsan elpárolog.
- Hatékony és gazdaságos. A 100 ml-es kapacitás ideális választás a mozgásban lévő emberek számára.
- Segíti a folyadék pontos és egyenletes alkalmazását. A tartály praktikus permetező fejjel rendelkezik.

Specifikáció:
- Márka: Silver Monkey
- Folyadék típusa: IPA (izopropil-alkohol)
- Kapacitás: 100 ml

Széles alkalmazás minden eszközhöz A Silver Monkey IPA folyadék egyszerűen tisztít mind a finom optikai felületeken, mind a nehezen tisztítható elektronikai eszközökön. Sokoldalúságának köszönhetően pótolhatatlan minden otthonban és irodában. Eltávolítja még a legmakacsabb szennyeződéseket is A Silver Monkey IPA fejlett formulája gyorsan megbirkózik a zsírral, olajjal és más gyakran nehezen eltávolítható szennyeződésekkel. Hatékonysága megkönnyíti és időtakarékossá teszi a tisztítást. Tökéletesen tiszta felületek csíkok nélkül A Silver Monkey IPA gyors elpárolgása nem hagy nyomot. A Silver Monkey IPA folyadék biztosítja minden felület csíkmentes tisztaságát. Hatékonyság és gazdaságosság egyben A 100 ml-es kapacitás kényelmes hordozhatóságot kínál, így ideális választás a gyakori utazók számára. Kompakt méretének köszönhetően könnyen belehelyezheti táskájába vagy hátizsákjába, így mindig kéznél van egy megbízható tisztítószer, bárhol és bármikor. Precíz alkalmazás a praktikus permetező fejnek köszönhetően A Silver Monkey IPA folyadékot befogadó tartály nemcsak a kényelem, hanem mindenekelőtt a precizitás kérdése. Lehetővé teszi a folyadék egyenletes eloszlatását a tisztítandó felületen, ami növeli a tisztítás hatékonyságát és segít elkerülni a termék pazarlását.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett