Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5900779359093 Márka: Silver Monkey

Silver Monkey GaN 130W fali töltő 3x USB-C PD 1x USB-A 3.0 QC - fekete


Cikkszám: SMA150 | EAN/Vonalkód: 5900779359093 | Márka: Silver Monkey

Silver Monkey GaN 130W fali töltő 3x USB-C PD 1x USB-A 3.0 QC - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

27900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Silver Monkey GaN hálózati töltő akár 130W teljesítménnyel, USB-C PD és USB-A 3.0 QC csatlakozókkal - fekete. A Silver Monkey GaN hálózati töltővel elfelejtheted a szabad aljzatok hiányának problémáját vagy a több töltő cipelésének szükségességét. A négy eszköz egyidejű töltésének lehetősége, akár 130W teljesítménnyel, ideális megoldássá teszi a Silver Monkey SMA150 töltőt azok számára, akik sok mobil eszközzel rendelkeznek. Laptopot, táblagépet, okostelefont, power bankot, USB lámpát vagy talán e-book olvasót kell tölteni? Ez a töltő mindenre képes. Ráadásul az automatikus teljesítmény beállítása a csatlakoztatott eszközökhöz gyors és biztonságos töltést garantál, növelve a használat kényelmét.

A Silver Monkey SMA150 töltő legfontosabb előnyei:
- Nem kell többé választanod, melyik eszközt töltöd először. A Silver Monkey SMA150 töltő lehetővé teszi négy eszköz egyidejű töltését.
- A lehető leggyorsabban és mindig biztonságosan tölti eszközeidet. Automatikusan beállítja a teljesítményt a csatlakoztatott eszközhöz a Quick Charge és a Power Delivery protokollok használatával.
- Biztonságban tartja az eszközeidet töltés közben. Rövidzárlat és túlfeszültség elleni védelemmel rendelkezik.
- Hatékonyabb és kevesebb hőt termel. - GaN technológiának köszönhetően.
- Könnyen elfér egy hátizsákban, táskában vagy bőröndben. Kompakt méretekkel rendelkezik.

Specifikáció:
- Márka: Silver Monkey
- Modell: SMA150
- Csatlakozó típusa:
- 3x USB-C PD
- 1x USB-A QC 3.0
- Maximális teljesítmény: 130W
- Teljesítmény kimenet: 5-20V / 1.5-5A
- Töltési protokoll támogatása: Power Delivery, Quick Charge 3.0
- Szín: fekete

Egyszerre négy eszközt tölt
A Silver Monkey GaN fali töltő ideális megoldás azok számára, akik naponta sok elektronikai eszközt használnak. Nem kell többé eldönteni, melyik eszköz kap elsőbbséget - laptopod, TWS fejhallgatóid, okostelefonod és powerbankod egyidejűleg töltheted. Ezáltal a Silver Monkey SMA150 töltő pótolhatatlan otthon, munkahelyen és út közben is.

Automatikusan beállítja a töltési teljesítményt
Az automatikus teljesítmény beállítása a csatlakoztatott eszközökhöz hatékony és biztonságos az akkumulátorok számára. Nemcsak a Quick Charge és Power Delivery kompatibilis eszközök gyors töltését biztosítja, hanem növeli a használat biztonságát is.

Rövidzárlat és túlfeszültség elleni védelem
A Silver Monkey SMA150 töltő magas szintű biztonságot nyújt - védi eszközeidet a rövidzárlattal és a túlfeszültséggel szemben. Nyugodtan lehetsz eszközeid állapotát illetően.

GaN technológiával készült
A GaN technológia a jövő a töltők terén. Ennek köszönhetően a Silver Monkey SMA150 töltő energiatakarékosabb és kevesebb hőt termel. Ez nemcsak a töltő élettartamát hosszabbítja meg, hanem biztosítja az eszközök biztonságosabb és gyorsabb töltését is.

Kompakt méret
A Silver Monkey SMA150 töltő kompakt méreteinek köszönhetően könnyen elfér egy hátizsákban, táskában vagy bőröndben. Ez a tökéletes útitárs!

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett