Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339102883 Márka: GUESS

Set Guess GUBPP13XH4EACSW Tok+ Töltő iPhone 13 Pro Max barna/barna kemény tok 4G Print MagSafe


Cikkszám: GUE002551-0 | EAN/Vonalkód: 3666339102883 | Márka: GUESS

Set Guess GUBPP13XH4EACSW Tok+ Töltő iPhone 13 Pro Max barna/barna kemény tok 4G Print MagSafe


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

20300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Guess Bundle Pack
Stílusos és praktikus kiegészítő szett iPhone 13 Pro Max készülékedhez, amely tartalmaz egy kemény tokot és egy indukciós töltőt. Ezeknek a kiegészítőknek köszönhetően telefonod divatos kiegészítővé válik a mindennapi megjelenéshez.

Guess 4G Print
A 4G Print kollekció stílusos tokja exkluzív, világszerte elismert 4G mintával rendelkezik. A 4G elemek jellegzetes motívumai számos formában megjelennek a tiszteletbeli divatház különböző kollekcióiban, amelyek a piacon a legmagasabb minőségű termékek garanciáját jelentik. A Guess koncepciójának jellegzetes jellemzője az, hogy az újabb divatirányzatokat a klasszikus stílussal ötvözi, miközben megőrzi projektjeik elegáns karakterét. Az arany színű kiegészítők - mint például a kamera kerete és a Guess divatház emblémája - egy exkluzív dimenziót adnak az egész toknak. A 4G Print kollekció tokja ötvözi az exkluzív dizájnt és a legmagasabb minőségű kidolgozást. A termék tartós anyagokból készült - erős és kemény polikarbonát (hátlap) és rugalmas TPU szilikon (oldal) kombinációjából - amely biztonságosan körülveszi a készüléket, tökéletesen illeszkedve hozzá. A tok nemcsak különleges vizuális hatásokat nyújt, hanem garantálja a telefon védelmét a nem kívánt karcolások és sérülések ellen. Mindezen tulajdonságok kombinációja kiváló választást jelent mindazok számára, akik nemcsak funkcionalitást és magas minőséget várnak el az iPhone tokjától, hanem azt is szeretnék, hogy telefonjuk exkluzív kiegészítővé váljon a mindennapi öltözékekhez. A felhasználói kényelem érdekében a tok mágneses gyűrűvel van felszerelve, amely kompatibilis a MagSafe technológiával, lehetővé téve a gyors, vezeték nélküli töltést.

Guess Wireless Charger
Stílusos arany színű indukciós töltő, amely lehetővé teszi a kompatibilis okostelefonok töltését anélkül, hogy azokat a töltőhöz kellene csatlakoztatni. A tökéletesen illeszkedő mágneseknek köszönhetően erősen rögzül az eszközhöz, ami felgyorsítja az energiafeltöltést. Csak helyezd az eszközt közvetlenül a töltőre, és a telefonod automatikusan elkezd töltődni. A terméket a Guess márka licence alatt gyártották.

Specifikáció:

4G Print tok
Kollekció: 4G Print
Típus: Kemény tok
Anyag: TPU / PC
Szín: Barna
Kompatibilitás: iPhone 13 Pro Max 6.7"

Guess Wireless Charger
Típus: Induktív töltő
Anyag: Alumínium
Frekvencia: 50-60 Hz, egyfázisú
Hálózati feszültség: 100-240VAC
Kimeneti feszültség / áramerősség: 5V—3A vagy 9V---2.22A vagy 12V---1.5A
Kimeneti teljesítmény: 5W/7.5W/10W/15W
Maximális kimeneti teljesítmény: 20W
Kimeneti port: USB-C
Szín: Arany
Kompatibilitás: iPhone 11/12/13/14

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett