Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 4044155249552 Márka: Sennheiser

Sennheiser HD 650 Nyitott Fejhallgató Levehető Kábelekkel, Fekete EU


Cikkszám: 508825 | EAN/Vonalkód: 4044155249552 | Márka: Sennheiser

Sennheiser HD 650 Nyitott Fejhallgató Levehető Kábelekkel, Fekete EU


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

162800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Jellemzők

-Nyitott hátú, dinamikus fejhallgató

-Különleges csillapító elem finom akusztikus fémhálóból

-Exkluzív 42 mm-es átalakító és 38 mm-es membrán

-Könnyű, időtlen dizájn és kényelmes velúr párnák a fáradtságmentes hallgatásért

-Frekvenciaátvitel: 12-41 000 Hz

-Referencia fejhallgató elemző hallgatáshoz

-Extrém szűk gyártási tűrések (±1 dB) és gondosan kiválogatott alkatrészek

-Levehető csatlakozókábel kiváló vezetőképességű, OFC rézből

-Impedancia: 300 ohm

-Teljes harmonikus torzítás: <0,05%


Amikor a zene a legfontosabb Az HD 650 a zene apró részleteit ugyanolyan magabiztossággal reprodukálja, mint a kiemelkedő pontokat.
Sima válasz és dimenzionális hangszín A nyitott fülkagylók elegendő helyet biztosítanak az egyes hanghullámok természetes terjedéséhez. Az HD 650 jellegzetes hangzása házon belüli akusztikai szakértelmünkkel kezdődik. Az audiophile-k tudják, hogy a legjobb komponensek akkor teljesítenek a legjobban, ha semmi sem áll az útjukba. A 42 mm-es átalakító egy 38 mm-es membránt alkalmaz alumínium hangtekerccsel, amelyet kifejezetten a hosszú távú, kritikus hallgatásra hangoltak: az általános magas és alacsony frekvenciák könnyedén szólnak, míg a középtartomány valósághű kompozícióval van visszaadva - egyik sem igényel visszafogást a célt éréshez. A modern, magas felbontású mintavételi arányok különösen hasznosak az HD 650 számára, mivel képesek finom árnyalatokat felfedni anélkül, hogy túlságosan kiemelné a magas frekvenciákat. Minden kész átalakítót szigorú specifikációk szerint mérnek, és tökéletes párral társítják, hogy biztosítsák a teljes frekvenciatartomány következetes reprezentációját mindkét csatornán. A bal-jobb csatorna eltérések csökkentésével a fejhallgató mastering-szintű hangot közvetít, függetlenül a szoba akusztikájától vagy a hangszórók elhelyezésétől.
Számos más dologgal együtt készült A modern átalakító tervezés legjobbjait ötvözi a széleskörű akusztikus anyagok kezeléséhez szükséges részletességgel. Az írországi csúcstechnológiájú gyártási létesítményben készült HD 650 többet nyújt: részletesebb hangot, zeneiséget és minden bizonnyal több időt hallgatásra. Gyártási tűréseink rendkívül szűkek, így az HD 650 élmény összhangban van a világszerte szerzett élményekkel, bárhol és bármikor is vásárolja meg. Például a rezonátorok rozsdamentes acélhálók, hogy biztosítsák a gyártás utáni következetes teljesítményt. Ráadásul az HD 650 komponenseinek többsége moduláris, így egyszerűen hi-fi fejhallgatóként használhatja, amíg csak kincsként szeretné őrizni. A velúr párnáktól a fülkagylók rácsmintázatáig minden alkatrész célja a személyes audioélmény magasabb szintre emelése, hogy még inkább átélhesse a zenét.
A kapcsolatok számítanak Levehető, alacsony impedanciájú kábellel, sztereó csatlakozóval, standard audiofil dugóval és prémium adapterrel. Az HD 650 modell levehető, impedancia-illesztett, ultra alacsony kapacitású kábellel is rendelkezik. A ¼-inch/6.3 mm-es sztereó jack audiofil-standard csatlakozást kínál, hogy eszközöket, például fejhallgatóerősítőket és A/V vevőegységeket, digitális audio lejátszókat, analóg eszközöket stb. csatlakoztathasson. A 9,8 ft/3 m-es kábelek gondmentes hallgatást kínálnak, miközben mélyen a polcokban rejtett berendezéseket hallgat, vagy kedvenc hallgatási székében kényelemben hallgat. A csomag tartalmaz egy prémium adaptert is, amely csökkenti a 6,3 mm-es jack csatlakozót egy 3,5 mm / ⅛-inch jack csatlakozóra, így egy sor másik audio eszközhöz is csatlakozhat.

Műszaki adatok:

-Frekvenciaátvitel (hangszóró): 10 Hz - 41 000 Hz

-Hangnyomásszint (SPL): 103 dB (1 V)

-Impedancia: 300 Ω

-Teljes harmonikus torzítás (THD): < 0,05 % (1 kHz, 1 V)

-Csatlakozó: 1/4" (6.35 mm) sztereó jack dugó

-Adapter: 1/4" (6.35 mm) sztereó jack dugó 3.5 mm sztereó jack dugóra

-Kábelhossz: 3 m

-Átalakító működési elve: dinamikus, nyitott

-Súly: 260 g

-Fülcsatlakozó: circumaurális

-Mágneses mező: 1,8 mT

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett