Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 9145576282700 Márka: Hurtel

Selfie bot kamera tartóval


Cikkszám: Handheld selfie stick monopod action camera holder | EAN/Vonalkód: 9145576282700 | Márka: Hurtel

Selfie bot kamera tartóval


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

3840 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Selfie bot kamera tartóval Bemutatjuk modern selfie botunkat kamera tartóval - a tökéletes társ az emlékezetes pillanatok megörökítéséhez és minden pillanat egyedi perspektívából való rögzítéséhez! Kompakt kialakításának, kiváló funkcionalitásának és használati egyszerűségének köszönhetően termékünk még kreatívabbá teszi fotóit és videóit. Fedezze fel, miért nem csak egy praktikus eszköz, hanem minden fotózási és filmezési rajongó must-have kellékévé válik! A Selfie bot kamera tartóval legfontosabb előnyei:
- Kreatív felvételek: Selfie botunkkal könnyen készíthet kreatív felvételeket csodálatos perspektívával, új dimenziót adva fotóinak.
- Univerzális kamera tartó: Speciálisan tervezett tartója különféle kameramodellek befogadására alkalmas, biztosítva a stabilitást és magabiztosságot dinamikus jelenetek rögzítésekor.
- Kompakt kialakítás: Mérete kényelméhez igazodik, selfie botunk könnyedén elfér táskájában vagy zsebében, mindig készen állva a használatra.
Kreatív felvételek – mindig a tökéletes perspektíva! Selfie botunkkal könnyedén készíthet kreatív felvételeket, akár egy buliban, utazás közben vagy egyszerűen csak élvezve a pillanatot a parkban. Kompakt kialakítása révén mindig kéznél van!
Univerzális kamera tartó – stabilitás és sokoldalúság! Felejtse el a kamera rögzítésével kapcsolatos problémákat - speciálisan tervezett tartónk különféle kameramodellek befogadására alkalmas, biztosítva azok stabilitását még dinamikus körülmények között történő felvétel esetén is. Rögzítsen minden pillanatot!
Kompakt kialakítás – mindig készen áll a használatra! Selfie botunk kamera tartóval a tökéletes méret, hogy mindig készen álljon a használatra. Bármi is történjen, élvezze a termékünk egyszerű használatát és kompakt kialakítását!
Könnyű és tartós anyag – használati kényelem! Könnyű anyagból készült selfie botunk kényelmet biztosít a használat során, miközben tartós marad. Fedezze fel az új lehetőségeket a fotózásban és a filmezésben egyedülálló termékünkkel!

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett