Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8018417482625 Márka: SBS

SBS Tempered Glass D3O üvegfólia kerettel iPhone 16 Pro Max-hoz


Cikkszám: TED3OSCRGLIP1667P | EAN/Vonalkód: 8018417482625 | Márka: SBS

SBS Tempered Glass D3O üvegfólia kerettel iPhone 16 Pro Max-hoz


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

10400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

SBS Tempered Glass D3O üvegfólia kerettel iPhone 16 Pro Max-hoz

Az iPhone 16 Pro Max kijelzőjének védelme sosem volt ennél könnyebb és hatékonyabb! Az SBS Tempered Glass D3O üvegfólia a legmagasabb szintű védelmet nyújtja, amire szükséged van telefonod mindennapi sérüléseitől való megóvásához. A D3O technológiának köszönhetően ez az üveg kiemelkedő karc- és ütésállóságot biztosít, miközben az érintőképernyő teljes érzékenységét megőrzi. Tökéletesen illeszkedik készülékedre, egyszerű otthoni felszerelést biztosítva. Emellett "case friendly" kialakítása miatt a legtöbb tokkal kompatibilis.

Specifikáció:

- Márka: SBS

- Anyag: D3O

- Kompatibilitás: iPhone 16 / iPhone 15

Az SBS Tempered Glass D3O üvegfólia legfontosabb előnyei iPhone 16 Pro Max-hoz:

- D3O Technológia: Rendkívül magas karc- és ütésállóság a fejlett D3O technológia révén, amely elnyeli az ütés energiáját, így védi telefonod kijelzőjét.

- Egyszerű felszerelés: Az üveg telepítése gyors és egyszerű, így szakértői segítség nélkül is otthon biztonságosan felhelyezhető.

- Tökéletes illeszkedés: Az üveg precíz tervezése tökéletesen illik az iPhone 16 Pro Max-ra, így teljes védelmet nyújt anélkül, hogy a telefon külsejét vagy funkcionalitását korlátozná.

- Case friendly: Az üvegfólia kompatibilis a legtöbb tokkal, így nem kell lemondanod a telefon további védelméről.

- Érintésérzékenység: Tartóssága ellenére az üveg megőrzi az érintőképernyő teljes érzékenységét, ami gördülékeny és kényelmes telefonhasználatot garantál.

D3O technológia biztosítja a maximális védelmet

A D3O technológia egy forradalmi megoldás, amely speciális anyagot használ az ütés energiájának elnyelésére és eloszlatására. Ennek köszönhetően az SBS Tempered Glass D3O üveg rendkívül magas karc- és ütésállóságot kínál, ami hatékonyan védi az iPhone 16 Pro Max-ot még nehéz körülmények között is. Ez a tökéletes választás azok számára, akik a legjobb védelmet keresik telefonjuk számára.

Egyszerű otthoni felszerelés

Az SBS Tempered Glass D3O üveg telepítése egyszerű és problémamentes, így néhány perc alatt önállóan felhelyezhető. A csomagban található összes szükséges kiegészítő segíti a telepítési folyamatot, csökkentve a légbuborékok megjelenésének kockázatát. Ez az ideális megoldás mindenkinek, aki gyorsan és könnyen szeretné megvédeni telefonját.

Tökéletes illeszkedés az iPhone 16 Pro Max-hoz

Az SBS Tempered Glass D3O üvegfólia az iPhone 16 Pro Max modelljéhez lett tervezve, precíz kivágásokkal és tökéletes illeszkedéssel a telefon formájához, ami teljes kijelzővédelmet biztosít, miközben nem korlátozza a gombok és portok elérését. Így a telefonod nemcsak biztonságban marad, de teljesen funkcionális is.

Kompatibilitás tokokkal a case friendly kialakításnak köszönhetően

Nem kell választanod a kijelzővédelem és a tok használata között! Az SBS Tempered Glass D3O üveg úgy lett tervezve, hogy problémamentesen együttműködjön a piacon kapható legtöbb tokkal. Így maximális védelmet élvezhetsz telefonod számára, anélkül, hogy az üvegfólia és a tok között konfliktus lenne.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett