Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8018417480225 Márka: SBS

SBS Full Active D3O tok Samsung Galaxy S24 - fekete


Cikkszám: TED3OBKCOVSAS24 | EAN/Vonalkód: 8018417480225 | Márka: SBS

SBS Full Active D3O tok Samsung Galaxy S24 - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

9900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

SBS Full Active D3O tok Samsung Galaxy S24 - fekete Az SBS Full Active D3O tok Samsung Galaxy S24 készülékhez modern védelmi technológiát ötvöz elegáns dizájnnal, maximális védelmet nyújtva okostelefonjának. Az innovatív D3O technológiának köszönhetően ez a tok fokozott ellenállást biztosít a sérülésekkel szemben, miközben könnyű és rugalmas marad. Tökéletesen illeszkedik a Samsung Galaxy S24-hez, nemcsak az eszköz oldalait védi, hanem a finom oldalsó gombokat és a kamera szigetet is. A kiváló minőségű anyagok garantálják a hosszú élettartamot, és a megemelt szélek minimálisra csökkentik a karcolások kockázatát a kijelzőn és a kamerákon. Műszaki adatok: - Márka: SBS - Anyag: D3O + PC - Kompatibilitás: Samsung Galaxy S24 - Szín: fekete

Az SBS Full Active D3O tok Samsung Galaxy S24 legfontosabb előnyei: - Növelt sérülésállóság: A D3O technológiának köszönhetően a tok kiváló védelmet nyújt esések, rázkódások és más mechanikai sérülések ellen. - Magas minőségű kivitelezés: A tokot a tartósság, könnyedség és rugalmasság szem előtt tartásával tervezték, ami biztosítja a kényelmes mindennapi használatot. - A telefon kulcsfontosságú részeinek védelme: A különlegesen megerősített oldalgombok és a kamerát körülvevő megemelt szélek további biztonságot nyújtanak a telefon legérzékenyebb területeinek.

A D3O technológia maximális védelmet nyújt A D3O technológia egy forradalmi anyag, amely azonnal megkeményedik ütközéskor, megvédve telefonját a mechanikai sérülésektől. Ennek köszönhetően a tok hatékonyan védi Samsung Galaxy S24 készülékét esések és rázkódások ellen, miközben rugalmas és vékony marad, ami nem csökkenti a telefon használatának kényelmét. Magas minőségű kivitelezés garantálja a hosszú élettartamot Az SBS Full Active D3O tok a legmagasabb minőségű, könnyű és strapabíró anyagokból készült. A tok rugalmassága lehetővé teszi a könnyű fel- és leszerelést, miközben biztosítja a szoros illeszkedést a telefonra, minimalizálva a tok véletlenszerű eltávolításának kockázatát. Az oldalsó gombok és a kamera sziget védelme Az érzékeny oldalsó gombok és a kamera sziget a telefon legsebezhetőbb részei közé tartoznak. Az SBS Full Active D3O tok ezeket a kulcsfontosságú területeket védi, miközben könnyű hozzáférést biztosít a telefon összes funkciójához. A kamerát körülvevő megemelt szélek további védelmet nyújtanak a karcolások ellen a mindennapi használat során. Elegáns, minimalista design Ez a tok nemcsak védelmet nyújt, hanem remekül is mutat. A fekete kivitel eleganciát ad a telefonnak, miközben megőrzi karcsú profilját. Tökéletes a mindennapi használathoz, valamint hivatalosabb alkalmakra is.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett