Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8018417480201 Márka: SBS

SBS Full Active D3O tok iPhone 15 Plus - fekete


Cikkszám: TED3OBKCOVIP1567 | EAN/Vonalkód: 8018417480201 | Márka: SBS

SBS Full Active D3O tok iPhone 15 Plus - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

9900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

SBS Full Active D3O tok iPhone 15 Plus - fekete Az SBS Full Active D3O tok az iPhone 15 Plus-hoz a modern védelmi technológiát ötvözi elegáns dizájnnal, maximális védelmet nyújtva okostelefonod számára. Az innovatív D3O technológiának köszönhetően ez a tok fokozott ellenállást biztosít a sérülésekkel szemben, miközben könnyű és rugalmas marad. Tökéletesen illeszkedik az iPhone 15 Plus-hoz, védelmet nyújtva nem csak a készülék oldalainak, hanem a finom oldalsó gomboknak és a kamera szigetnek is. A kiváló minőségű anyagok tartósságot biztosítanak, a megemelt élek pedig minimalizálják a képernyő és a kamerák karcolódásának kockázatát. Műszaki adatok:
- Márka: SBS
- Anyag: D3O + PC
- Kompatibilitás: iPhone 15 Plus
- Szín: fekete
Az SBS Full Active D3O tok legfontosabb előnyei az iPhone 15 Plus-hoz:
- Fokozott sérülésállóság: A D3O technológiának köszönhetően a tok kiváló védelmet nyújt az esések, ütések és egyéb mechanikai sérülések ellen.
- Kiváló minőségű kivitelezés: A tok tartósságra, könnyűségre és rugalmasságra tervezett, ami biztosítja a mindennapi használat kényelmét.
- A telefon kulcsfontosságú alkatrészeinek védelme: Speciálisan megerősített oldalsó gombok és kamera sziget körüli megemelt élek biztosítanak további védelmet a telefon legérzékenyebb területei számára.
D3O technológia biztosít maximális védelmet A D3O technológia egy forradalmi anyag, amely ütéskor azonnal megkeményedik, védve ezzel a telefont a mechanikai sérülésektől. Ennek köszönhetően a tok hatékonyan védi az iPhone 15 Plus-t az esésekkel és ütéssel szemben, miközben rugalmas és vékony marad, így nem rontja a telefon használatának kényelmét. Kiváló minőségű kivitelezés garantálja a tartósságot Az SBS Full Active D3O tok a legmagasabb minőségű anyagokból készült, amelyek könnyűek és tartósak. A tok rugalmassága lehetővé teszi a könnyű felszerelést és eltávolítást, miközben biztosítja a szoros illeszkedést a telefonhoz, minimalizálva ezzel a tok véletlen eltávolításának kockázatát. Az oldalsó gombok és a kamera sziget védelme A finom oldalsó gombok és a kamera sziget a telefon leginkább sérülékeny részei közé tartoznak. Az SBS Full Active D3O tok ezeket a kulcsfontosságú területeket is védi, miközben könnyű hozzáférést biztosít a telefon összes funkciójához. A kamera körüli megemelt élek további védelmet nyújtanak a karcolások ellen a mindennapi használat során. Elegáns, minimalista dizájn Ez a tok nem csak védelmet nyújt, hanem nagyszerűen is néz ki. A fekete kivitel eleganciát kölcsönöz a telefonnak, miközben megőrzi annak karcsú profilját. Tökéletes mindennapi használatra, valamint hivatalosabb alkalmakra is.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett