Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8018417482731 Márka: SBS

SBS Full Active D3O iPhone 16 Plus tok - fekete


Cikkszám: TED3OBKCOVIP1667 | EAN/Vonalkód: 8018417482731 | Márka: SBS

SBS Full Active D3O iPhone 16 Plus tok - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

11000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

SBS Full Active D3O iPhone 16 Plus tok - fekete
Az SBS Full Active D3O iPhone 16 Plus tok ötvözi a modern védelmi technológiát az elegáns dizájnnal, így maximális védelmet nyújt a telefonod számára. Az innovatív D3O technológiának köszönhetően a tok fokozott ellenállást biztosít a sérülésekkel szemben, miközben könnyű és rugalmas marad. Tökéletesen illeszkedik az iPhone 16 Plus-hoz, védelmet nyújtva nemcsak a készülék oldalainak, hanem a finom oldalsó gomboknak és a kamera szigetének is. A kiváló minőségű anyagok hosszú élettartamot garantálnak, az emelt szélek pedig minimalizálják a képernyő és a kamera lencséinek karcolódásának kockázatát.

Specifikáció:
- Márka: SBS
- Anyag: D3O + PC
- Kompatibilitás: iPhone 16 Plus
- Szín: fekete

Az SBS Full Active D3O iPhone 16 Plus tok legfontosabb előnyei:
- Fokozott ellenállás a sérülésekkel szemben: A D3O technológiának köszönhetően a tok kiváló védelmet nyújt az esések, ütődések és egyéb mechanikai sérülések ellen.
- Magas minőségű kivitelezés: A tok tartósságra, könnyűségre és rugalmasságra tervezték, ami mindennapi használat során kényelmet biztosít.
- A telefon kulcsfontosságú elemeinek védelme: Külön megerősített oldalsó gombok és emelt szélek a kamera szigete körül további biztonságot nyújtanak a telefon legérzékenyebb részeinek.

A D3O technológia maximális védelmet biztosít
A D3O technológia egy forradalmian új anyag, amely ütés hatására azonnal megkeményedik, így védi a telefonodat a mechanikai sérülésektől. Ennek köszönhetően a tok hatékonyan óvja iPhone 16 Plus készülékedet az esésektől és ütődésektől, miközben rugalmas és vékony marad, nem rontva a telefon használatának kényelmét.

A magas minőségű kivitelezés garantálja a hosszú élettartamot
Az SBS Full Active D3O tok kiváló minőségű, könnyű, ugyanakkor tartós anyagokból készült. A tok rugalmassága lehetővé teszi az egyszerű fel- és levételt, ugyanakkor szorosan illeszkedik a telefonhoz, minimálisra csökkentve a véletlenszerű eltávolítás kockázatát.

Az oldalsó gombok és a kamera szigetének védelme
A finom oldalsó gombok és a kamera szigete a telefon leginkább sérülékeny részei közé tartoznak. Az SBS Full Active D3O tok ezeket a kulcsfontosságú helyeket is védi, miközben teljes hozzáférést biztosít a telefon összes funkciójához. Az emelt szélek a kamera körül további védelmet nyújtanak a karcolások ellen a mindennapi használat során.

Elegáns, minimalist dizájn
Ez a tok nemcsak védelmet nyújt, hanem kiválóan is néz ki. A fekete kivitel eleganciát ad a telefonodnak, megőrizve annak karcsú profilját. Ideális mindennapi használatra, valamint hivatalosabb alkalmakra is.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett