Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8018417482656 Márka: SBS

SBS Extreme Active D3O tok iPhone 16 Plus - átlátszó


Cikkszám: TED3OCOVIP1667 | EAN/Vonalkód: 8018417482656 | Márka: SBS

SBS Extreme Active D3O tok iPhone 16 Plus - átlátszó


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

11600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

SBS Extreme Active D3O tok iPhone 16 Plus - átlátszó

Az SBS Extreme Active D3O tok iPhone 16 Plus-hoz tökéletes megoldás azok számára, akik megbízható védelmet és elegáns dizájnt keresnek. A D3O technológiának köszönhetően a tok kivételes ellenállást biztosít az esések és sérülések ellen, miközben teljes átlátszóságot és könnyedséget biztosít. Az oldalsó gombok védelme, valamint az emelt élek a kamera körül garantálják a legfontosabb elemek teljes védelmét, rugalmas kialakítása pedig tökéletesen illeszkedik a készülékhez. Nemcsak védi a telefonját, hanem kiemeli annak modern megjelenését is.

Specifikáció:

- Márka: SBS
- Anyag: D3O + PC
- Kompatibilitás: iPhone 16 Plus
- Szín: átlátszó

Az SBS Extreme Active D3O tok fő előnyei iPhone 16 Plus-hoz:
- D3O védelem: A D3O technológiának köszönhetően a tok rendkívül ellenáll a sérüléseknek, tompítja az eséseket és minden helyzetben védi a telefonját.
- Átlátszó és könnyű dizájn: A tok teljesen átlátszó, így élvezheti iPhone-ja eredeti megjelenését, miközben megőrzi annak elegáns jellegét.
- A kulcsfontosságú elemek védelme: A speciálisan tervezett emelt élek védik a kamera szigetét, és az oldalsó gombok extra védelme növeli a telefon tartósságát.
- Rugalmasság és tökéletes illeszkedés: A rugalmas anyagnak köszönhetően a tok tökéletesen simul a telefonhoz, nem akadályozza a funkciók elérését.

A D3O védelem páratlan tartósságot biztosít
Az ebben a tokban alkalmazott D3O technológia a legjobb védelmet garantálja a piacon. A speciális anyag elnyeli az ütközési energiát, minimalizálva a sérülés kockázatát még nagy magasságból történő esés esetén is. Így biztos lehet benne, hogy iPhone-ja biztonságban van, függetlenül a körülményektől.

Átlátszó és könnyű dizájn, mely kiemeli a telefon eleganciáját
Az SBS Extreme Active D3O tok átlátszó, így teljesen kiemeli iPhone 16 Plus eredeti megjelenését. Szilárd felépítése ellenére a tok könnyű és nem növeli az eszköz súlyát, ami különösen kényelmessé teszi a mindennapi használat során.

Emelt élek és védelem az oldalsó gomboknak
A tok különleges emelt élekkel van ellátva a kamera köré, amelyek védik a lencséket a karcolásoktól. Ezenkívül az oldalsó gombok gondosan védettek, ami megakadályozza azok kopását és hosszú távú működőképességet biztosít.

Rugalmasság és tökéletes illeszkedés az iPhone 16 Plus-hoz
A rugalmas anyagból készült tok tökéletesen illeszkedik a telefonhoz, kényelmes fogást és teljes védelmet biztosítva. A tökéletes illeszkedésnek köszönhetően a telefon védett a portól és szennyeződésektől, minden port és gomb könnyen elérhető marad, ami növeli a használat kényelmét.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett