Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8018417482595 Márka: SBS

SBS Edzett Üveg D3O kerettel iPhone 16 / iPhone 15 üvegfólia


Cikkszám: TED3OSCRGLIP1661 | EAN/Vonalkód: 8018417482595 | Márka: SBS

SBS Edzett Üveg D3O kerettel iPhone 16 / iPhone 15 üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

10400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

SBS Edzett Üveg D3O kerettel iPhone 16 / iPhone 15
Az iPhone 16 / iPhone 15 kijelzőjének védelme sosem volt ennyire egyszerű és hatékony! Az SBS Edzett Üveg D3O a legmagasabb minőségű védelmet nyújtja, amire szükséged van a mindennapi sérülések elleni védelemhez. A D3O technológiának köszönhetően ez az üveg kiváló ellenállást biztosít a karcolásokkal és ütésekkel szemben, miközben megőrzi az érintőképernyő teljes érzékenységét. Tökéletesen illeszkedik a készülékedhez, lehetővé téve az egyszerű otthoni telepítést. Ráadásul a "case friendly" kialakítása miatt a legtöbb tokhoz is kompatibilis.
Specifikáció:

-Márka: SBS

-Anyag: D3O

-Kompatibilitás: iPhone 16 / iPhone 15

Az SBS Edzett Üveg D3O legfontosabb előnyei az iPhone 16 / iPhone 15 készülékekhez:

-D3O technológia: Rendkívül magas ellenállás a karcolásokkal és ütésekkel szemben a fejlett D3O technológiának köszönhetően, amely elnyeli az ütések energiáját, védelmet nyújtva a telefon képernyőjének.

-Egyszerű telepítés: Az üveg felszerelése gyors és egyszerű, szakember igénybevétele nélkül is megoldható, így otthoni környezetben is felrakható.

-Tökéletes illeszkedés: Az üveg precíziós tervezéssel készült, hogy tökéletesen illeszkedjen az iPhone 16 / iPhone 15 készülékhez, biztosítva a teljes védelmet a telefon megjelenésének és funkcionalitásának befolyásolása nélkül.

-Case friendly: Az üveg a legtöbb tokkal kompatibilis, így nem kell lemondanod a további védelemről a telefonod számára.

-Érintésérzékenység: Tartóssága ellenére az üveg megőrzi az érintőképernyő teljes érzékenységét, amely garantálja a zökkenőmentes és kényelmes használatot.

A D3O technológia maximális védelmet nyújt
A D3O technológia forradalmi megoldás, amely speciális anyagot használ az ütések energiájának elnyelésére és eloszlatására. Ennek köszönhetően az SBS Edzett Üveg D3O rendkívül magas ellenállást kínál a karcolásokkal és ütések elkerülésére, így hatékony védelmet nyújt az iPhone 16 / iPhone 15 készülékednek akár a nehezebb körülmények között is. Ideális választás mindazok számára, akik maximális védelmet keresnek telefonjuk számára.
Egyszerű telepítés otthoni körülmények között
Az SBS Edzett Üveg D3O telepítése egyszerű és problémamentes, így önállóan, néhány perc alatt felrakhatod. A csomag minden szükséges eszközt tartalmaz, hogy megkönnyítse a telepítést, minimalizálva a levegőbuborékok kialakulásának kockázatát. Ez az ideális megoldás mindenkinek, aki gyorsan és könnyen szeretné védeni a telefonját.
Tökéletes illeszkedés az iPhone 16 / iPhone 15 készülékekhez
Az SBS Edzett Üveg D3O olyan precízen lett kialakítva, hogy tökéletesen illeszkedjen az iPhone 16 / iPhone 15 modellhez. Precíz kivágások és hajszálpontos illesztés biztosítják a teljes kijelzővédelmet, miközben nem akadályozzák a gombok és portok elérhetőségét. Így a telefonod nemcsak biztonságos, hanem teljesen funkcionális marad.
Kompatibilitás a tokokkal a case friendly kialakításnak köszönhetően
Nem kell választanod a kijelzővédelem és a tok használata között! Az SBS Edzett Üveg D3O úgy lett tervezve, hogy probléma nélkül kompatibilis legyen a legtöbb piacon lévő tokkal. Így maximális védelmet nyújthatsz a telefonodnak, anélkül, hogy aggódnod kellene az üveg és a védőtok közötti ütközések miatt.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett