Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8018417468001 Márka: SBS

SBS D3O tok Samsung Galaxy S24 - Átlátszó tok


Cikkszám: TED3OCOVSAS24 | EAN/Vonalkód: 8018417468001 | Márka: SBS

SBS D3O tok Samsung Galaxy S24 - Átlátszó tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

10500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Az SBS D3O tok Samsung Galaxy S24 készülékhez tökéletes megoldás azok számára, akik megbízható védelmet és elegáns designt értékelik. A D3O technológiának köszönhetően a tok kivételesen ellenálló az esésekkel és sérülésekkel szemben, miközben megőrzi teljes átlátszóságát és könnyedségét. Az oldalsó gombok védelme és a kamera közelében lévő emelt szélek garantálják a telefon legfontosabb elemeinek teljes védelmét, és rugalmasságának köszönhetően tökéletesen illeszkedik a készülékhez. Nemcsak megvédi a telefonját, hanem kiemeli annak modern megjelenését is.

Specifikáció:
- Márka: SBS
- Anyag: D3O + PC
- Kompatibilitás: Samsung Galaxy S24
- Szín: átlátszó

Az SBS D3O tok legfontosabb előnyei a Samsung Galaxy S24-hez:
- D3O védelem: A D3O technológia alkalmazásának köszönhetően a tok rendkívül ellenálló a sérüléseknek, tompítja az eséseket és minden helyzetben védi a telefonját.
- Átlátszó és könnyű kivitel: A tok teljesen átlátszó, lehetővé téve az eredeti megjelenés élvezetét, miközben megőrzi elegáns karakterét.
- Kulcsfontosságú elemek védelme: A speciálisan tervezett emelt szélek védik a kamera szigetet, míg az oldalsó gombok plusz védelme növeli a telefon tartósságát.
- Rugalmasság és tökéletes illeszkedés: A rugalmas anyagnak köszönhetően a tok tökéletesen illeszkedik a telefonhoz anélkül, hogy akadályozná a funkciókhoz való hozzáférést.

A D3O védelem páratlan tartósságot biztosít A tokban alkalmazott D3O technológia a legjobb védelmet garantálja a piacon. A különleges anyag elnyeli az ütési energiát, minimalizálva a sérülések kockázatát még nagy magasságból történő esések esetén is. Ennek köszönhetően nyugodt lehet a telefonja biztonságát illetően, függetlenül attól, milyen körülmények között van. Átlátszó és könnyű kivitel, amely kiemeli a telefon eleganciáját Az SBS D3O tok átlátszó, lehetővé téve, hogy teljes mértékben megmutassa a Samsung Galaxy S24 eredeti megjelenését. Szilárd szerkezete ellenére a tok könnyű és nem növeli a készülék súlyát, így rendkívül kényelmes a mindennapi használat során. Emelt szélek és oldalsó gombvédelem A tok speciálisan emelt szélekkel van ellátva a kamera körül, amely megvédi a lencséket a karcolásoktól. Továbbá az oldalsó gombok gondosan védve vannak, megakadályozva azok kopását, biztosítva a telefon hosszú távú működőképességét. Rugalmas és tökéletesen illeszkedik a Samsung Galaxy S24-hez A rugalmas anyagból készült tok tökéletesen illeszkedik a telefonhoz, kényelmes fogást és teljes védelmet biztosítva. A tökéletes illeszkedésnek köszönhetően a telefon por és szennyeződések ellen védett, valamint minden port és gomb könnyen elérhető, ami növeli a használati kényelmet.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett