Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8018417470394 Márka: SBS

SBS D3O tok Samsung Galaxy A55 - Átlátszó tok


Cikkszám: TED3OCOVSAA55 | EAN/Vonalkód: 8018417470394 | Márka: SBS

SBS D3O tok Samsung Galaxy A55 - Átlátszó tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

10500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

SBS D3O tok Samsung Galaxy A55 - Átlátszó tok Az SBS D3O tok Samsung Galaxy A55-höz tökéletes megoldás azok számára, akik értékelik a megbízható védelmet és az elegáns dizájnt. A D3O technológiának köszönhetően a tok kivételes ellenállást biztosít esések és sérülések ellen, miközben megőrzi a teljes átlátszóságot és könnyedséget. Az oldalsó gombok védelme és a kameránál emelt élek garantálják a telefon legfontosabb elemeinek teljes védelmét, rugalmassága pedig tökéletes illeszkedést biztosít a készülékhez. Nemcsak védi a telefonját, de kiemeli annak modern megjelenését is. Specifikáció:- Márka: SBS
- Anyag: D3O + PC
- Kompatibilitás: Samsung Galaxy A55
- Szín: átlátszó
Az SBS D3O tok legfontosabb előnyei a Samsung Galaxy A55-hoz:
- D3O Védelem: A D3O technológia alkalmazásának köszönhetően a tok rendkívül ellenálló a sérülésekkel szemben, párnázza az eséseket és védi a telefont minden helyzetben.
- Átlátszó és könnyű kialakítás: A tok teljesen átlátszó, amely lehetővé teszi az eredeti megjelenés élvezetét, miközben megőrzi elegáns jellegét.
- Fő elemek védelme: A speciálisan kialakított emelt élek védik a kamera szigetét, míg az oldalsó gombok további védelme növeli a telefon tartósságát.
- Rugalmasság és tökéletes illeszkedés: A rugalmas anyagnak köszönhetően a tok tökéletesen illeszkedik a telefonhoz, korlátozás nélkül hozzáférést biztosítva bármely funkcióhoz.
D3O védelem, páratlan tartósság Az ebben a tokban használt D3O technológia a legjobb védelem garanciája a piacon. A speciális anyag elnyeli az ütés energiáját, minimalizálva a sérülés kockázatát még nagy magasságból történő esések esetén is. Ennek köszönhetően nyugodt lehet telefonja biztonságáért, függetlenül attól, milyen körülmények között van. Átlátszó és könnyű kialakítás, amely kiemeli a telefon eleganciáját Az SBS D3O tok átlátszó, lehetővé téve a Samsung Galaxy A55 eredeti megjelenésének teljes feltárását. Masszív kialakítása ellenére a tok könnyű és nem növeli a készülék súlyát, ezáltal rendkívül kényelmes a mindennapi használat során. Emelt élek és oldalsó gombok védelme A tok speciálisan emelt élekkel van felszerelve a kamera körül, amelyek megvédik az objektíveket a karcolásoktól. Ezenkívül az oldalsó gombok óvatosan le vannak fedve, ami megakadályozza azok kopását, biztosítva a telefon hosszú távú funkcionalitását. Rugalmas és tökéletesen illeszkedik a Samsung Galaxy A55-höz A rugalmas anyagból készült tok tökéletesen illeszkedik a telefonhoz, kényelmes fogást és teljes védelmet biztosítva. A tökéletes illeszkedésnek köszönhetően a telefon védve van a portól és szennyeződésektől, és az összes port és gomb könnyen hozzáférhető, ami növeli a használat kényelmét.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett