Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8018417470370 Márka: SBS

SBS D3O tok Samsung Galaxy A35 - Átlátszó tok


Cikkszám: TED3OCOVSAA35 | EAN/Vonalkód: 8018417470370 | Márka: SBS

SBS D3O tok Samsung Galaxy A35 - Átlátszó tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

10500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

SBS D3O tok Samsung Galaxy A35 - Átlátszó Az SBS D3O tok a Samsung Galaxy A35 számára tökéletes megoldás azoknak, akik megbízható védelmet és elegáns dizájnt értékelnek. A D3O technológiának köszönhetően a tok kivételes ellenállást biztosít az esések és sérülések ellen, miközben megőrzi a teljes átlátszóságot és könnyedséget. Az oldalsó gombok védelme és a kamerák közeli megemelt élek garantálják a telefon legfontosabb elemeinek teljes védelmét, és rugalmassága révén tökéletesen illeszkedik a készülékhez. Nemcsak védi a telefont, hanem hangsúlyozza modern megjelenését is. Műszaki adatok:- Márka: SBS
- Anyag: D3O + PC
- Kompatibilitás: Samsung Galaxy A35
- Szín: átlátszó

Az SBS D3O tok legfontosabb előnyei a Samsung Galaxy A35 számára:- D3O védelem: A D3O technológia alkalmazásának köszönhetően a tok rendkívül ellenálló a sérülésekkel szemben, csillapítja az eséseket és védi a telefont minden helyzetben.
- Átlátszó és könnyű kivitel: A tok teljesen átlátszó, így élvezheti az eredeti megjelenést, miközben megőrzi annak elegáns karakterét.
- Fontos elemek védelme: Speciálisan megtervezett megemelt élek védik a kamera szigetet, míg az oldalsó gombokon lévő további védelem növeli a telefon tartósságát.
- Rugalmasság és tökéletes illeszkedés: A rugalmas anyagnak köszönhetően a tok tökéletesen illeszkedik a telefonhoz, akadályozás nélkül biztosítva a funkciók elérését.

A D3O védelem páratlan tartósságot biztosít A tokban alkalmazott D3O technológia a legjobb védelem garanciája a piacon. A speciális anyag elnyeli az ütési energiát, még nagy magasságból történő esések esetén is minimalizálja a sérülés kockázatát. Ennek köszönhetően nyugodt lehet telefonja biztonsága felől, függetlenül azoktól a körülményektől, amelyek között használja. Átlátszó és könnyű kivitel, amely kiemeli a telefon eleganciáját Az SBS D3O tok átlátszó, teljes mértékben láthatóvá teszi a Samsung Galaxy A35 eredeti megjelenését. Masszív kivitele ellenére a tok könnyű, és nem növeli a készülék súlyát, ami rendkívül kényelmes a mindennapi használat során. Megemelt élek és oldalsó gombvédelem A tok speciálisan megemelt élekkel van ellátva a kamera körüli részen, amelyek megóvják a lencséket a karcolódástól. Továbbá az oldalsó gombok gondosan be vannak fedve, ami megakadályozza a kopást, biztosítva a telefon hosszú távú működőképességét. Rugalmas és tökéletesen illeszkedik a Samsung Galaxy A35-höz A rugalmas anyagból készült tok tökéletesen illeszkedik a telefonhoz, kényelmes fogást és teljes védelmet biztosítva. A tökéletes illeszkedésnek köszönhetően a telefon védelemben van a portól és szennyeződésektől, és minden port és gomb könnyen elérhető, növelve a kényelmet a használat során.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett