Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8018417467929 Márka: SBS

SBS D3O tok iPhone 14 / 13 - Átlátszó tok


Cikkszám: TED3OCOVIP1461 | EAN/Vonalkód: 8018417467929 | Márka: SBS

SBS D3O tok iPhone 14 / 13 - Átlátszó tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

10500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Az SBS D3O tok iPhone 14/13 készülékekhez tökéletes megoldás azok számára, akik megbízható védelmet és elegáns kialakítást keresnek. A D3O technológiának köszönhetően a tok rendkívüli ellenállást biztosít az esések és sérülések ellen, miközben megőrzi teljes átlátszóságát és könnyedségét. Az oldalsó gombok védelme és a kamera körüli emelt élek garantálják a telefon legfontosabb elemeinek teljes védelmét, és rugalmasságának köszönhetően tökéletesen illeszkedik a készülékhez. Nemcsak megvédi a telefonját, hanem kiemeli annak modern megjelenését is.

Specifikáció:
- Márka: SBS
- Anyag: D3O + PC
- Kompatibilitás: iPhone 14/13
- Szín: Átlátszó

Az SBS D3O tok legfontosabb előnyei iPhone 14 / 13 készülékhez:
- D3O Védelem: A D3O technológia használatával a tok rendkívül ellenálló a sérülések ellen, tompítja az eséseket, és minden helyzetben megvédi telefonját.
- Átlátszó és könnyű kialakítás: A tok teljesen átlátszó, ami lehetővé teszi, hogy élvezze az eredeti megjelenést, miközben megőrzi elegáns jellegét.
- Kulcselemek védelme: Különlegesen kialakított emelt élek védik a kamerát, míg az oldalsó gombok további védelme növeli a telefon tartósságát.
- Rugalmasság és tökéletes illeszkedés: A rugalmas anyagnak köszönhetően a tok tökéletesen illeszkedik a telefonhoz, anélkül, hogy a funkciók elérését akadályozná.

A D3O védelem páratlan tartósságot biztosít. A tokban alkalmazott D3O technológia garantálja a legjobb védelmet a piacon. A speciális anyag elnyeli az ütési energiát, minimalizálva a sérülések kockázatát még nagy magasságból történő esések esetén is. Ennek köszönhetően nyugodt lehet telefonja biztonsága felől, függetlenül a körülményektől. Átlátszó és könnyű kialakítás, amely kiemeli a telefon eleganciáját. Az SBS D3O tok átlátszó, így a készülék eredeti megjelenése teljes mértékben látható marad. Az iPhone 14 / 13 készülékhez. A szilárd kialakítás ellenére a tok könnyű, és nem növeli meg a készülék súlyát, ami rendkívül kényelmessé teszi a mindennapi használat során. Emelt élek és oldalsó gombvédelem. A tok speciálisan emelt élekkel van ellátva a kamera körül, amelyek megvédik az objektíveket a karcolásoktól. Ezenkívül az oldalsó gombok gondosan vannak lefedve, ami megakadályozza azok kopását, biztosítva a telefon hosszú távú funkcionalitását. Rugalmasság és tökéletes illeszkedés iPhone 14/13 készülékhez. A rugalmas anyagból készült tok tökéletesen illeszkedik a telefonhoz, kényelmes fogást és teljes védelmet biztosítva. A tökéletes illeszkedésnek köszönhetően a telefon védve van a portól és szennyeződésektől, és minden port és gomb könnyen elérhető, ami növeli a használat kényelmét.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett