Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8018417467851 Márka: SBS

SBS D3O MagSafe tok iPhone 15 Pro Max - Átlátszó tok


Cikkszám: TED3OMAGCOVIP1567P | EAN/Vonalkód: 8018417467851 | Márka: SBS

SBS D3O MagSafe tok iPhone 15 Pro Max - Átlátszó tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

12800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Az SBS D3O MagSafe tok iPhone 15 Pro Max készülékhez olyan kiegészítő, amely minden elvárásnak megfelel. A D3O technológiának köszönhetően iPhone-od megnövelt ellenállást kap a sérülésekkel szemben, ami maximális biztonságot jelent esések és ütések esetén. A tok könnyű és rugalmas kialakítása kényelmes használatot biztosít felesleges teher nélkül. Ráadásul a tok teljesen kompatibilis a MagSafe-fel, így a vezeték nélküli töltés gyorsan és egyszerűen megoldható.

Specifikáció:
- Márka: SBS
- Anyag: D3O + PC
- MagSafe kompatibilis: Igen
- Kompatibilitás: iPhone 15 Pro Max
- Szín: átlátszó

Az SBS D3O MagSafe tok iPhone 15 Pro Max kulcsfontosságú jellemzői:
- Megnövelt ellenállás a sérülésekkel szemben: A D3O technológia fejlett védelmet nyújt esések és ütések ellen, minimalizálva az iPhone sérülésének kockázatát.
- Magas minőségű kivitelezés: Könnyű, rugalmas kialakítás, amely kényelmes használatot és elegáns megjelenést biztosít, miközben megvédi a készüléket a karcolásoktól és mindennapi veszélyektől.
- MagSafe kompatibilitás: Teljes támogatás a MagSafe technológia számára, amely lehetővé teszi a gyors és egyszerű vezeték nélküli töltést, valamint a kiegészítők biztonságos csatlakoztatását.

A D3O technológia megnöveli a sérülésekkel szembeni ellenállást. Az SBS D3O MagSafe tok fejlett D3O technológiával van felszerelve, amely a legmagasabb szintű védelmet nyújtja. Ez az innovatív anyag elnyeli és eloszlatja az ütések energiáját, így a készülék még nagyobb magasságból történő leesés esetén is biztonságban van. Ez a megoldás rendkívül tartóssá teszi a tokot, miközben könnyű marad, ami növeli a mindennapi használat kényelmét.

Magas minőségű kivitelezés és elegáns dizájn. A tok magas minőségű anyagokból készült, amelyek nemcsak hatékony védelmet garantálnak, hanem modern, minimalista megjelenést is biztosítanak. Könnyedsége és rugalmassága miatt tökéletesen illeszkedik az iPhone-hoz, anélkül, hogy vastagabbá vagy nehezebbé tenné azt. Így telefonod nemcsak védett, de remekül is néz ki.

MagSafe kompatibilis. Az SBS D3O tok egyik fő előnye a teljes kompatibilitás a MagSafe rendszerrel. Könnyedén használhatod a gyors vezeték nélküli töltési funkciót, valamint biztonságosan csatlakoztathatsz különböző kiegészítőket, mint például autós tartókat vagy pénztárcákat. Ez még kényelmesebbé és funkcionálisabbá teszi a telefon mindennapi használatát.

Védelem kompromisszumok nélkül. Az SBS D3O MagSafe tok nagyszerű kombinációja a védelemnek és a kényelemnek. Az alkalmazott anyagoknak köszönhetően iPhone-od nemcsak a komolyabb sérülésektől, hanem az apró karcolásoktól és szennyeződésektől is védett lesz. Ideális megoldás azok számára, akik élvezni akarják telefonjuk teljes funkcionalitását anélkül, hogy aggódnának annak állapota miatt.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett