Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8018417467875 Márka: SBS

SBS D3O MagSafe tok iPhone 14 Pro Maxhoz - Átlátszó tok


Cikkszám: TED3OMAGCOVIP1467P | EAN/Vonalkód: 8018417467875 | Márka: SBS

SBS D3O MagSafe tok iPhone 14 Pro Maxhoz - Átlátszó tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

12800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Az SBS D3O MagSafe tok iPhone 14 Pro Maxhoz egy olyan kiegészítő, amely minden elvárásnak megfelel. A D3O technológiának köszönhetően az iPhone-ja fokozott ellenállást nyer a sérülésekkel szemben, ami maximális biztonságot jelent zuhanások és ütközések esetén. A tok könnyű és rugalmas szerkezete kényelmes használatot biztosít felesleges teher nélkül. Ráadásul a tok teljes mértékben kompatibilis a MagSafe technológiával, így a vezeték nélküli töltés gyors és problémamentes.

Műszaki adatok:
- Márka: SBS
- Anyag: D3O + PC
- MagSafe kompatibilis: Igen
- Kompatibilitás: iPhone 14 Pro Max
- Szín: átlátszó

Az SBS D3O MagSafe tok főbb jellemzői iPhone 14 Pro Maxhoz:
- Fokozott sérülésállóság: A D3O technológia fejlett védelmet nyújt cseppek és ütések ellen, minimalizálva az iPhone sérülésének kockázatát.
- Magas minőségű kivitelezés: Könnyű, rugalmas kialakítás, amely kényelmes használatot és elegáns megjelenést biztosít, miközben megvédi a készüléket a karcolásoktól és mindennapi veszélyektől.
- MagSafe kompatibilitás: Teljesen kompatibilis a MagSafe technológiával, gyors, zökkenőmentes vezeték nélküli töltést és biztonságos kiegészítők rögzítését teszi lehetővé.

A D3O technológia növeli az ellenállást a sérülések ellen Az SBS D3O MagSafe tok fejlett D3O technológiával van felszerelve, amely a legmagasabb szinten nyújt védelmet. Ez az innovatív anyag elnyeli és szétosztja az ütközési energiát, így a készülék biztonságban van, még akkor is, ha nagyobb magasságból esik le. Ez a megoldás rendkívül tartóssá teszi a tokot, ugyanakkor könnyű, ami növeli a mindennapi használat kényelmét. Magas minőségű kivitelezés és elegáns dizájn A tok magas minőségű anyagokból készült, amelyek nemcsak hatékony védelmet, hanem modern, minimalista megjelenést is garantálnak. Könnyedsége és rugalmassága révén tökéletesen illeszkedik az iPhone-hoz, anélkül, hogy vastagabbá vagy nehezebbé tenné azt. Ennek köszönhetően a telefonja nemcsak védett, hanem remekül is néz ki. MagSafe kompatibilis Az SBS D3O tok egyik kulcsfontosságú előnye a teljes kompatibilitás a MagSafe rendszerrel. Könnyedén használhatja a gyors vezeték nélküli töltési funkciót, valamint biztonságosan csatlakoztathat különféle kiegészítőket, például autós tartókat vagy pénztárcákat. Ez még kényelmesebbé és funkcionálisabbá teszi a telefon mindennapos használatát. Védelem kompromisszumok nélkül Az SBS D3O MagSafe tok nagyszerű kombinációja a védelemnek és a kényelemnek. Az alkalmazott anyagoknak köszönhetően az iPhone-ja nemcsak komoly sérülésektől, hanem kisebb karcolásoktól és szennyeződésektől is védett lesz. Ideális megoldás azok számára, akik élvezni szeretnék telefonjuk teljes funkcionalitását anélkül, hogy aggódnának annak állapota miatt.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett