Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8018417482762 Márka: SBS

SBS Active Camera Lens D3O edzett üvegfólia iPhone 16 Pro/16 Pro Max kamerához


Cikkszám: TED3OCAMGLIP16P | EAN/Vonalkód: 8018417482762 | Márka: SBS

SBS Active Camera Lens D3O edzett üvegfólia iPhone 16 Pro/16 Pro Max kamerához


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

7800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

SBS Active Camera Lens D3O edzett üvegfólia iPhone 16 Pro/16 Pro Max kamerához
Az okostelefon kamerájának védelme prioritás, különösen azon felhasználók számára, akik tökéletes kép- és videóminőséget értékelnek. Az SBS Active Camera Lens D3O edzett üvegfólia iPhone 16 Pro/16 Pro Max számára kiváló megoldást nyújt, amely garantálja a maximális biztonságot és tartósságot. A legkiemelkedőbb minőségű anyagokból készült, és az innovatív D3O technológiának köszönhetően rendkívüli karcállóságot és ellenállóképességet biztosít. Tökéletesen illeszkedik a telefonod lencséihez, egyszerű otthoni felszerelést biztosítva, így bárki könnyen védheti eszközét szakember segítsége nélkül. Nem csupán védelmet nyújt, hanem kristálytiszta átláthatóságot is biztosít, garantálva a megbízható képminőséget.

Specifikáció:

-Márka: SBS

-Anyag: D3O

-Kompatibilitás: iPhone 16 Pro / 16 Pro Max


Az SBS Active Camera Lens D3O edzett üvegfólia fő előnyei az iPhone 16 Pro / 16 Pro Max számára:

-Fejlett D3O technológia: Maximális ellenállást biztosít az ütésekkel és karcolásokkal szemben, hatékonyan védve a kamerák lencséit.

-Tökéletes illeszkedés: Pontosan vágott üveg, amely tökéletesen passzol az iPhone 16 Pro / 16 Pro Max-hoz, biztosítva a kiváló tapadást.

-Könnyű felszerelés: Az üveget otthon is könnyen felszerelheted, szakember segítsége nélkül.

-Optikai tisztaság: Az üveg nem befolyásolja a képminőséget, kiváló átláthatóságot és élességet biztosítva.

-Szennyeződés elleni védelem: Az oleofób bevonat megakadályozza az ujjlenyomatok és foltok kialakulását a lencsén.


Fejlett D3O technológia védi telefonodat a sérülésektől
Az SBS Active Camera Lens D3O edzett üvegfólia forradalmi D3O technológiát alkalmaz, amely maximális védelmet nyújt az ütésekkel és karcolásokkal szemben. Ez az innovatív megoldás pajzsként működik, elnyeli az ütés erejét és minimalizálja a lencsék sérülésének kockázatát. Ennek köszönhetően az iPhone 16 Pro / 16 Pro Max tökéletes állapotban marad, még extrém használati körülmények között is.
Tökéletesen illeszkedő üveg garantálja a teljes tapadást
A precízen kivágott üveg SBS Active Camera Lens D3O tökéletesen illeszkedik minden iPhone 16 Pro / 16 Pro Max kamerához. A tökéletes tapadás megelőzi a légbuborékok képződését, és vékony kialakítása révén szinte láthatatlan a kamerán, nem befolyásolva a telefon megjelenését.
Könnyű felszerelés eszközök nélkül
Az SBS Active Camera Lens D3O üveg felszerelése egyszerű és intuitív, és otthoni körülmények között nem jelent problémát. Nincs szükség különleges eszközökre vagy technikai ismeretekre – minden megtalálható a készletben. Néhány pillanat alatt maximális védelmet biztosíthatsz telefonodnak!
Átláthatóság és képminőség
Az edzett üveg nem befolyásolja a képek vagy videók minőségét. Átlátszó szerkezetének köszönhetően nem okoz optikai torzításokat, a képek pedig élesek és tiszták maradnak. Továbbá az oleofób bevonat megvédi az ujjlenyomatoktól, így a kamera mindig használatra kész, és a lencsék tiszták és sértetlenek maradnak.
[Meta leírás]
Védd meg iPhone 16 Pro / 16 Pro Max kameráját az SBS Active Camera Lens D3O edzett üvegfóliával! Karcállóság, egyszerű felszerelés és tökéletes tisztaság. Tökéletes illeszkedés és védelem a sérülésekkel szemben. Fektess a biztos védelembe még ma!

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett