Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6974994161136 Márka: Samsung

Samsung Vegan Leather tok GP-FPS928HCABW Samsung Galaxy S24 Ultra - fekete


Cikkszám: GP-FPS928HCABW | EAN/Vonalkód: 6974994161136 | Márka: Samsung

Samsung Vegan Leather tok GP-FPS928HCABW Samsung Galaxy S24 Ultra - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Samsung Vegan Leather tok GP-FPS928HCABW Samsung Galaxy S24 Ultra - fekete Fedezd fel a védelem és a stílus jövőjét az eredeti Samsung Galaxy S24 Ultra tokkal, amely kiváló minőségű öko-bőrből készült. Az elegancia és a környezetvédelem tökéletes kombinációja, amely nem csak páratlan védelmet nyújt, hanem kifinomult megjelenést is kölcsönöz készülékednek. A legfontosabb előnyei az e -tui Samsung Vegan Leather toknak :
- Tökéletes készülékvédelem. A tartós öko-bőr védelmet nyújt a karcolások, ütések és a mindennapi kopás ellen.
- Elegáns és modern megjelenés. A kiváló minőségű anyag osztályt és stílust ad a készüléknek, kihangsúlyozva modern dizájnját.
- Környezetbarát választás. Az öko-bőr választásával támogatod a környezetet azzal, hogy egy állati eredetű összetevőktől mentes terméket élvezhetsz.
- Teljes hozzáférés a készülék funkcióihoz. A tok úgy lett tervezve, hogy könnyű hozzáférést biztosítson az összes Samsung Galaxy S24 Ultra porthoz és funkcióhoz anélkül, hogy korlátozná használatát.
- Erő és tartósság. A legmagasabb minőségű anyagok használatának köszönhetően a tok hosszú ideig szolgál, megőrizve tulajdonságait és megjelenését.

Műszaki adatok:
- Márka: Samsung
- Sorozat: Vegan Leather Case
- Anyag: Öko-bőr
- Kompatibilitás: Samsung Galaxy S24 Ultra

Védelem és stílus Az öko-bőr használatának köszönhetően a tok védelmet nyújt a készülék számára a karcolások és a károsodások ellen, miközben eleganciát és modern megjelenést kölcsönöz neki. Ez az ideális megoldás azok számára, akik fontosnak tartják mind a funkcionalitást, mind az esztétikát. Ökológiai választás Az öko-bőr tok választása környezetbarát termék választását jelenti. Ez az anyag tartós, ugyanakkor mentes az állati eredetű összetevőktől, ami felelősségteljes fogyasztás felé vezető lépés. Tartósság és funkcionalitás Az öko-bőr, amelyből ezt a tokot gyártották, garantálja tartósságát és ellenállóságát a mindennapi használat során. Ezen kívül a precíz kivágások könnyű hozzáférést biztosítanak a készülék összes funkciójához és portjához, anélkül, hogy korlátoznák annak funkcionalitását.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett