Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6974994161198 Márka: Samsung

Samsung Vegán Bőr Tok GP-FPS928HCAAW Samsung Galaxy S24 Ultra számára - szürke


Cikkszám: GP-FPS928HCAAW | EAN/Vonalkód: 6974994161198 | Márka: Samsung

Samsung Vegán Bőr Tok GP-FPS928HCAAW Samsung Galaxy S24 Ultra számára - szürke


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

12100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Samsung Vegán Bőr Tok GP-FPS928HCAAW Samsung Galaxy S24 Ultra számára - szürke Fedezze fel a védelem és stílus jövőjét az eredeti Samsung Galaxy S24 Ultra tokkal, mely magas minőségű öko-bőrből készült. Az elegancia és környezettudatosság tökéletes kombinációja, amely nem csak páratlan védelmet nyújt, hanem kifinomult megjelenést is kölcsönöz a készülékének.

A Samsung Vegán Bőr Tok legfontosabb előnyei:
- Tökéletes készülékvédelem. Tartós öko-bőr védi a karcolásoktól, ütődésektől és a mindennapi kopástól.
- Elegáns és modern megjelenés. A magas minőségű anyag eleganciát és stílust kölcsönöz a készüléknek, kiemelve annak modern dizájnját.
- Környezetbarát választás. Az öko-bőr választásával támogatja a környezetet, és egy állati eredetű összetevők nélküli terméket élvezhet.
- Teljes hozzáférhetőség a készülék funkcióihoz. A tok úgy van kialakítva, hogy könnyű hozzáférést biztosítson minden Samsung Galaxy S24 Ultra porthez és funkcióhoz anélkül, hogy korlátozná a használatát.
- Erő és tartósság. A legmagasabb minőségű anyagok használatának köszönhetően a tok hosszú ideig szolgál, megőrizve tulajdonságait és megjelenését.

Specifikáció:
- Márka: Samsung
- Sorozat: Vegán Bőr Tok
- Anyag: Öko-bőr
- Kompatibilitás: Samsung Galaxy S24 Ultra

Védelem és stílus Az öko-bőr használatának köszönhetően a tok védi a készüléket a karcolásoktól és sérülésektől, miközben eleganciát és modern megjelenést kölcsönöz neki. Ez egy ideális megoldás azok számára, akik értékelik mind a funkcionalitást, mind az esztétikát. Ökológiai választás Az öko-bőr tok választásával környezetbarát terméket választ. Ez az anyag tartós, és ugyanakkor mentes az állati eredetű összetevőktől, ami felelős fogyasztás felé tett lépés. Tartósság és funkcionalitás Az öko-bőr, amelyből ez a tok készült, garantálja tartósságát és ellenálló képességét a mindennapi használattal szemben. Ezenkívül a pontos kivágások könnyű hozzáférést biztosítanak a készülék összes funkciójához és portjához anélkül, hogy korlátoznák annak használatát.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett