Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8806095765617 Márka: Samsung

Samsung Standing Grip tok EF-GS721CYEGWW tartóval / állvánnyal Samsung Galaxy S24 FE-hez - sárga


Cikkszám: EF-GS721CYEGWW | EAN/Vonalkód: 8806095765617 | Márka: Samsung

Samsung Standing Grip tok EF-GS721CYEGWW tartóval / állvánnyal Samsung Galaxy S24 FE-hez - sárga


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

22000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Bemutatjuk a Samsung Standing Grip tokot EF-GS721CYEGWW, amely egy fogantyúval és állvánnyal rendelkezik – a tökéletes kombinációja a védelemnek, funkcionalitásnak és stílusnak a Samsung Galaxy S24 FE készülékéhez. Kiváló minőségű szilikonból készült, a tok nemcsak a karcolásoktól és ütésektől védi készülékét, hanem modern, elegáns megjelenést is kölcsönöz neki. Az innovatív 2 az 1-ben kialakításnak köszönhetően kényelmes fogásként és praktikus állványként is használható, ami megkönnyíti a telefon használatát minden helyzetben – a filmnézéstől a videohívásokig. A tok teljes hozzáférést biztosít az összes gombhoz és porthoz, garantálva a kompromisszummentes használati kényelmet. Élénk színe különleges megjelenést kölcsönöz a telefonnak, míg a szilikon szerkezet megóvja a károsodástól esés esetén. Szerezzen teljes védelmet és stílust, miközben élvezi a mindennapi használat kényelmét!

Műszaki adatok:
- Márka: Samsung
- Modell: EF-GS721CYEGWW
- Anyag: szilikon
- Kompatibilitás: Samsung Galaxy S24 FE
- Jellemzők: fogantyú, állvány

A Samsung Standing Grip tok fő előnyei:
- 2 az 1-ben funkcionalitás: A tok fogantyúként és állványként is működik, megkönnyítve a telefon használatát különböző pozíciókban – tökéletes filmnézéshez vagy hívásokhoz.
- Kiemelkedő védelem: Kiváló minőségű szilikon, amely elnyeli az ütéseket és megvédi a karcolásoktól, minimalizálva a károsodás kockázatát a mindennapi használat során.
- Könnyű hozzáférés a portokhoz: A tok kialakítása lehetővé teszi a telefon teljes funkcionalitását anélkül, hogy le kellene venni a töltés vagy a gombok használata közben.
- Stílusos dizájn: Az élénk szín modern megjelenést kölcsönöz Galaxy S24 FE készülékének, kiemelve annak eleganciáját és egyedi karakterét.
- Könnyen felhelyezhető: A puha szilikon szerkezet lehetővé teszi a tok gyors felhelyezését és levételét anélkül, hogy károsítaná a telefont.

2 az 1-ben funkcionalitás: fogantyú és állvány egyben. A Samsung Standing Grip tok egy innovatív megoldás, amely két praktikus elemet ötvöz - a fogantyút és az állványt. Ennek köszönhetően kényelmesen tarthatja a telefont egy kézben, valamint sík felületre helyezheti, hogy élvezhesse a multimédiás tartalmak szabad megtekintését. Ideális utazás közben, munkahelyen vagy otthon. Magas minőségű szilikon, amely hatékony védelmet nyújt. Tartós, rugalmas szilikonból készült, a tok kiváló védelmet garantál telefonjának ütésekkel, esésekkel és karcolásokkal szemben. Így biztos lehet benne, hogy készüléke biztonságban van, még intenzív használat mellett is. Könnyű hozzáférés a telefon összes funkciójához korlátozások nélkül. A tokot a teljes használati kényelem szem előtt tartásával tervezték – pontosan illeszkedő kivágások biztosítják a könnyű hozzáférést a Samsung Galaxy S24 FE gombjaihoz, portjaihoz és funkcióihoz. Soha nem kell levennie a tokot a telefon töltéséhez vagy a hangszórók használatához. Elegáns, modern dizájn élénk színekben. A tok élénk színe egyedi, stílusos megjelenést kölcsönöz a készüléknek, amely vonzza a figyelmet. Tökéletesen illik a Samsung Galaxy S24 FE modern dizájnjához, kiemelve annak eleganciáját és dinamikáját. Könnyű fel- és leszerelés a teljes kényelem érdekében. A szilikon anyag megkönnyíti a tok felhelyezését és eltávolítását anélkül, hogy károsítaná a telefont. Ez azt jelenti, hogy gyorsan és egyszerűen cserélheti a kiegészítőket az igényeinek és stílusának megfelelően.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett