Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8806095542522 Márka: Samsung

Samsung Standing Grip tok (EF-GA556TBEGWW) tartóval Samsung Galaxy A55-re - kék-fekete


Cikkszám: EF-GA556TBEGWW | EAN/Vonalkód: 8806095542522 | Márka: Samsung

Samsung Standing Grip tok (EF-GA556TBEGWW) tartóval Samsung Galaxy A55-re - kék-fekete


Webáruház raktár

Nincs raktáron

Utolsó ismert ár:

20100 Ft

Kedvenc termékeimhez
A terméket nem tudod jelenleg megvásárolni.


Termék leírás

A Samsung Standing Grip tok (EF-GA556TBEGWW) Samsung Galaxy A55-re tökéletesen illeszkedik a telefonhoz, így minden funkció mindig kéznél van. Az innovatív, rugalmas szilikon szalagból készült állványnak köszönhetően kedvenc filmjeinek nézése vagy videobeszélgetések még kényelmesebbé válnak anélkül, hogy a telefont kézben kellene tartani. Az erős anyagból készült tok védi telefonját a nem kívánt ütésektől és karcolásoktól, miközben kényelmes fogást biztosít, minimálisra csökkentve a kicsúszás kockázatát. Az elegáns kék-fekete szín zöld belsővel különleges stílust kölcsönöz a készüléknek.
A Samsung Standing Grip tok legfontosabb előnyei:

-Kényelmes videónézést tesz lehetővé a telefon tartása nélkül. Beépített állvánnyal rendelkezik, amely rugalmas szilikon szalagból készült.

-A készülék teljes funkcionalitását megőrzi. Tökéletesen illeszkedik a telefon alakjához.

-Véd az ütésektől és karcolásoktól. Tartós anyagból készült tok.

-Minimálisra csökkenti a kicsúszás kockázatát. Biztos fogást nyújt a csúszásmentes anyagnak köszönhetően.

-Elegáns megjelenést kölcsönöz anélkül, hogy növelné a súlyt. Megvédi telefonját, miközben megőrzi a finom, modern stílust.

Rugalmas szilikon szalagból készült állvány
A rugalmas szalag, amely kényelmes állvánnyá alakul, rendkívül kényelmes módja a telefon használatának. Akár a legújabb sorozatokat szeretné nézni, akár hosszú videóbeszélgetéseket folytatni, ez a tok stabilitást és kényelmet biztosít. Különösen hasznos utazás közben, amikor pihenni szeretne anélkül, hogy a telefont folyamatosan kézben kellene tartani.

Tökéletes illeszkedés a telefonhoz
A Samsung Standing Grip tok pontos illeszkedése nem befolyásolja a Samsung Galaxy A55 bármely funkcióját. Szabadon használhatja az összes gombot és portot, és probléma nélkül használhatja a kamerát is.

Tartós anyagból készült
A Samsung Standing Grip tok olyan anyagokból készült, amelyek kivételes tartósságot garantálnak. A szilikon szalag puha tapintású, de tartós, ami növeli a használat kényelmét és biztonságát.

Biztos fogást nyújt
A telefon biztonságos használata biztos fogással kezdődik. A Samsung Standing Grip tok segítségével a telefon nem csúszik ki a kezéből, ami kulcsfontosságú a véletlen leesések megelőzésében. Ráadásul az ergonómikus kialakítás kényelmet biztosít még hosszantartó használat során is.

Vékony kialakítás
Bár a védelem fontos, a Samsung Standing Grip tok bizonyítja, hogy nem szükséges nagy méret növekedés ehhez. A vékony kialakítás megőrzi a Samsung Galaxy A55 elegáns megjelenését, csak minimálisan növelve annak súlyát.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett