Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8806095354606 Márka: Samsung

Samsung Smart View Wallet EF-ZS928CBEGWW fliptok Samsung Galaxy S24 Ultra - fekete


Cikkszám: EF-ZS928CBEGWW | EAN/Vonalkód: 8806095354606 | Márka: Samsung

Samsung Smart View Wallet EF-ZS928CBEGWW fliptok Samsung Galaxy S24 Ultra - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

17500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Samsung Smart View Wallet EF-ZS928CBEGWW fliptok Samsung Galaxy S24 Ultra - fekete Fedezze fel a Samsung Galaxy S24 Ultra Smart View Wallet tokot, amely ötvözi az eredeti Samsung kiegészítők eleganciáját a kártyatartó funkcionalitásával. Az aktív ablaknak köszönhetően a felhasználók könnyedén ellenőrizhetik az időt, értesítéseket kaphatnak, vezérelhetik a zenelejátszót és fogadhatnak hívásokat anélkül, hogy ki kellene nyitniuk a tokot. Ez nemcsak védi a készüléket, hanem megkönnyíti a mindennapi használatot. A Samsung Galaxy S24 Ultra Smart View Wallet tok legfontosabb előnyei:
- Teljes körű védelem . A kiváló minőségű anyagok és a tok precíz kidolgozása megvédik a Samsung Galaxy S24 Ultra készüléket a karcolásoktól, esésektől és egyéb sérülésektől.
- Gondtalan hozzáférés a legfontosabb információkhoz. Az aktív tok ablak lehetővé teszi az idő, értesítések gyors ellenőrzését, a zene vezérlését és a hívások fogadását anélkül, hogy ki kellene nyitni a tokot.
- Elegancia és funkcionalitás egyben. Az eredeti Samsung tok elegáns kialakítást ötvözi a praktikus kártyatartóval, lehetővé téve a legfontosabb kártyák hordozását külön pénztárca nélkül.
- Intelligens telefonintegráció . A tok tökéletesen illeszkedik a Samsung Galaxy S24 Ultra készülékhez, biztosítva a könnyű hozzáférést az összes porthoz és funkcióhoz.
Műszaki adatok:
- Márka: Samsung
- Sorozat: Smart View Wallet
- Anyag: TPU, PC
- Kompatibilitás: Samsung Galaxy S24 Ultra
Teljes védelem Kiváló minőségű anyagok és a Samsung Galaxy S24 Ultra tok precíz illeszkedése biztosítják a mindennapos sérülések elleni átfogó védelmet, miközben megőrzik a készülék karcsú profilját. Aktív ablak A Smart View Wallet tok aktív ablaka egyszerű hozzáférést biztosít a telefon legfontosabb funkcióihoz - az idő, értesítések ellenőrzése, a zene vezérlése és a hívások fogadása - anélkül, hogy ki kellene nyitni a tokot. Elegancia és funkcionalitás Az eredeti Samsung tok elegáns kialakítást ötvözi a praktikummal, integrált kártyatartót kínálva. Kiváló megoldás azoknak, akik értékelik a minimalizmust és a kényelmet. Intelligens integráció A tok tökéletesen illeszkedik a Samsung Galaxy S24 Ultra készülékhez, biztosítva a könnyű hozzáférést az összes porthoz és funkcióhoz. Intelligens dizájnja nem korlátozza a készülék használatát, miközben biztosítja annak védelmét.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett