Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8806095354682 Márka: Samsung

Samsung Smart View Wallet EF-ZS921CBEGWW fliptok Samsung Galaxy S24-hez - fekete


Cikkszám: EF-ZS921CBEGWW | EAN/Vonalkód: 8806095354682 | Márka: Samsung

Samsung Smart View Wallet EF-ZS921CBEGWW fliptok Samsung Galaxy S24-hez - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

16800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Fedezd fel a Samsung Galaxy S24 Smart View Wallet fliptokot, amely ötvözi az eredeti Samsung kiegészítő eleganciáját és a kártyatartó funkcionalitását. Az aktív ablaknak köszönhetően a felhasználók könnyedén ellenőrizhetik az időt, fogadhatják az értesítéseket, vezérelhetik a zenelejátszót és fogadhatják a hívásokat, anélkül hogy ki kellene nyitniuk a tokot. Ez nemcsak megvédi a készüléket, hanem megkönnyíti a mindennapi használatot is.

A Samsung Galaxy S24 Smart View Wallet fliptok legfontosabb előnyei:
- Teljes készülékvédelem: A tok magas minőségű anyagai és precíz kivitelezése biztosítják a Samsung Galaxy S24 védelmét a karcolásokkal, esésekkel és egyéb sérülésekkel szemben.
- Gondtalan hozzáférés a legfontosabb információkhoz: Az aktív ablak lehetővé teszi az idő, értesítések gyors ellenőrzését, zeneszámok vezérlését és a hívások fogadását anélkül, hogy ki kellene nyitni a tokot.
- Elegancia és funkcionalitás egyben: Az eredeti Samsung tok elegáns dizájnt kombinál egy praktikus kártyatartóval, lehetővé téve a legfontosabb kártyák hordozását egy külön pénztárca nélkül.
- Intelligens telefonintegráció: A tok tökéletesen illeszkedik a Samsung Galaxy S24-hez, biztosítva a készülék összes portjának és funkciójának könnyű elérését.

Specifikáció:
- Márka: Samsung
- Széria: Smart View Wallet
- Anyag: TPU, PC
- Kompatibilitás: Samsung Galaxy S24

Teljes védelem: A Samsung Galaxy S24 tok magas minőségű anyagai és precíz illeszkedése átfogó védelmet nyújt a mindennapi sérülések ellen, miközben megőrzi a készülék vékony profilját.

Aktív ablak: A Smart View Wallet fliptok aktív ablaka könnyű hozzáférést biztosít a telefon legfontosabb funkcióihoz - időellenőrzés, értesítések, zenevezérlés és hívásfogadás - anélkül, hogy ki kellene nyitni a tokot.

Elegancia és funkcionalitás: Az eredeti Samsung tok elegáns dizájnt ötvözi praktikummal, integrált kártyatartót kínálva. Ideális megoldás azok számára, akik értékelik a minimalizmust és a kényelmet.

Intelligens integráció: A tok tökéletesen illeszkedik a Samsung Galaxy S24-hez, biztosítva a készülék összes portjának és funkciójának könnyű elérését. Intelligens kialakítása nem korlátozza a készülék használatát, miközben biztosítja annak védelmét.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett