Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8806095225975 Márka: Samsung

Samsung Smart View Wallet EF-ZS711CBEGWW tok Samsung Galaxy S23 FE - fekete


Cikkszám: EF-ZS711CBEGWW | EAN/Vonalkód: 8806095225975 | Márka: Samsung

Samsung Smart View Wallet EF-ZS711CBEGWW tok Samsung Galaxy S23 FE - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

19900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Samsung Smart View Wallet EF-ZS711CBEGWW tok Samsung Galaxy S23 FE - fekete

A Samsung Smart View Wallet Tok elegáns megjelenés és funkcionalitás kombinációja, amely biztosan tetszeni fog mindazoknak, akik szeretnék Samsung Galaxy S23 FE készüléküket mindig kéznél tartani és védeni a karcolásoktól és ütések ellen. Az intelligens ablakos fedélnek köszönhetően fontos információkhoz, mint például az idő, értesítések vagy hívások, hozzáférés nyílik anélkül, hogy a tokot ki kellene nyitni. Ez a tökéletes megoldás azok számára, akik mindig ellenőrzés alatt akarják tartani Samsung Galaxy S23 FE készüléküket, és egyben nem akarják az idejüket a tok nyitásával és zárásával pazarolni. Az 1 kártya számára kialakított belső zsebének köszönhetően egy fizetési kártyát vagy személyi igazolványt is magával vihet anélkül, hogy külön pénztárcát kellene hordania. Ez különösen hasznos helyzetekben, amikor a lehető legkevesebb dolgot szeretné magával vinni, például az edzőteremben, a parkban vagy futás közben. A tok könnyű és kiváló minőségű anyagokból készült, ami hosszú távú tartósságot és védelmet biztosít. Tökéletes választás azok számára, akiknek fontos a stílus és a funkcionalitás.

Specifikáció:
- Márka: Samsung
- Sorozat: Samsung Smart View Wallet Case
- Anyag: PC, TPU
- Kompatibilitás: Samsung Galaxy S23 FE
- Szín: fekete

A Samsung Smart View Wallet Tok legfontosabb előnyei Samsung Galaxy S23 FE készülékhez:
- Védelem karcolások és ütések ellen - A tok szilárd szerkezetének köszönhetően a Samsung Galaxy S23 FE készülék védve van az esések vagy ütések okozta sérülések ellen.
- Fontos információk rendelkezésre állása - Az intelligens ablakos fedélnek köszönhetően hozzáférhet olyan információkhoz, mint az idő, értesítések vagy hívások, anélkül, hogy a tokot ki kellene nyitni.
- Belső kártyazseb - A belső kártyazseb lehetővé teszi, hogy fizetési kártyát vagy személyi igazolványt vigyen magával anélkül, hogy külön pénztárcát kellene hordania.
- Könnyűség és tartósság - A tok könnyű és kiváló minőségű anyagokból készült, ami hosszú távú tartósságot és védelmet biztosít.
- Stílus és funkcionalitás - A tok elegáns megjelenésének köszönhetően a Samsung Galaxy S23 FE készülék stílusos lesz, és egyben védve marad a sérülésektől.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett