Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8806095546612 Márka: Samsung

Samsung Smart View Wallet EF-ZA356CVEGWW fliptok Samsung Galaxy A35 - lila


Cikkszám: EF-ZA356CVEGWW | EAN/Vonalkód: 8806095546612 | Márka: Samsung

Samsung Smart View Wallet EF-ZA356CVEGWW fliptok Samsung Galaxy A35 - lila


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

17600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Samsung Smart View Wallet EF-ZA356CVEGWW fliptok Samsung Galaxy A35 - lila Fedezd fel a Samsung Galaxy A35 okostelefonhoz készült Smart View Wallet fliptokot, mely ötvözi az eredeti Samsung kiegészítők eleganciáját és a kártyatartó funkcionalitását. Az aktív ablaknak köszönhetően a felhasználók könnyedén ellenőrizhetik az időt, értesítéseket fogadhatnak, irányíthatják a zenelejátszót, és hívásokat vehetnek fel anélkül, hogy ki kellene nyitni a tokot. Ez nem csak védi a készüléket, hanem megkönnyíti a mindennapi használatot is.

A Smart View Wallet fliptok legfontosabb előnyei a Samsung Galaxy A35 készülékhez:
- Teljes készülékvédelem. A tok minőségi anyagai és precíz kidolgozása megóvja a Samsung Galaxy A35-t a karcolásoktól, esésektől és egyéb sérülésektől.
- Zökkenőmentes hozzáférés a legfontosabb információkhoz. Az aktív tok ablak lehetővé teszi az idő, értesítések, zene kezelésének és a hívások fogadásának gyors ellenőrzését anélkül, hogy ki kellene nyitni a tokot.
- Elegancia és funkcionalitás egyben. Az eredeti Samsung tok elegáns dizájnt ötvöz egy praktikus kártyatartóval, amely lehetővé teszi a legfontosabb kártyák hordozását egy külön pénztárca nélkül.
- Okos telefon integráció. A tok tökéletesen illeszkedik a Samsung Galaxy A35 készülékhez, biztosítva a könnyű hozzáférést az összes porthoz és funkcióhoz.

Specifikációk:
- Márka: Samsung
- Széria: Smart View Wallet
- Anyag: TPU, PC
- Kompatibilitás: Samsung Galaxy A35

Teljes védelem A Samsung Galaxy A35 tok minőségi anyagai és precíz illeszkedése átfogó védelmet nyújt a mindennapi károsodások ellen, miközben megőrzi a készülék vékony profilját. Aktív ablak A Smart View Wallet tok aktív ablaka lehetővé teszi a felhasználók számára a legfontosabb telefon funkciók könnyű elérését - idő ellenőrzését, értesítéseket, zene irányítását és hívások fogadását, anélkül hogy ki kellene nyitni a tokot. Elegancia és funkcionalitás Az eredeti Samsung tok ötvözi az elegáns dizájnt és a praktikusságot, integrált kártyatartót kínálva. Ez ideális megoldás azok számára, akik a minimalizmust és a kényelmet értékelik. Intelligens integráció A tok tökéletesen illeszkedik a Samsung Galaxy A35 készülékhez, biztosítva a könnyű hozzáférést az összes porthoz és funkcióhoz. Intelligens kialakítása nem korlátozza a készülék használatát, miközben biztosítja annak védelmét.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett