Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108528184 Márka: 3mk Protection

Samsung Galaxy Z Fold 5 - 3mk Lens Protection Pro Black üvegfólia


Cikkszám: 3mk Lens Protection Pro Black(12)-0 | EAN/Vonalkód: 5903108528184 | Márka: 3mk Protection

Samsung Galaxy Z Fold 5 - 3mk Lens Protection Pro Black üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

3840 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Erős védelem a gyönyörű fotókért

Szuper erős - fotózzon bármilyen körülmények között
Tökéletes illeszkedés - védelem a fotók minőségének veszélyeztetése nélkül
Rendkívül egyszerű - pillanatok alatt felhelyezhető

Fotózzon kockázat nélkül!
Egy pillanatnyi figyelmetlenség, és a telefon aszfalton landol. Vajon a kamerájának fejlett elektronikája kibírja az ilyen erőhatásokat? Jobb, ha nem kockáztat, és nem próbálja ki. Egy törött lencse látványa igazán fájdalmas. Ezért alkottunk egy szuper erős, 9H keménységű üveget, amely megerősíti a lencsét az ütközési energia elnyelésével. A Lens Protection Pro-val annyit fotózhat, amennyit csak akar, még akkor is, ha telefonja folyamatosan találkozik a kemény városi járdák és hegyi ösvények valóságával.

Tárolja bárhol
Rosszul sikerült fotók a lencsekopás miatt? Lehetséges. A Lens Protection Pro-val semmi sem karcolja meg telefonja lencséjét, kivéve... egy gyémánt. Ez garantálja a 9H keménységi fokot. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy az üveg megvédi a kamera lencséjét egy éles kulcscsomó vagy egy csavarhúzó ellen, amely a zsebében rejtőzik. Tárolja telefonját bárhol, akár egy fémtárgyakkal teli hátizsákban is, és élvezze a gyönyörű fotókat. A Lens Protection Pro segítségével ez lehetséges!

Védelem a fotóművészet örömének veszélyeztetése nélkül
Tudjuk, hogy a védőüveg ronthatja a fotózás élményét. Nem tökéletes illeszkedés, túl vastag, átlátszatlan. Ezért alkotva a Lens Protection Pro-t, a legmagasabb minőségre összpontosítottunk. Ennek eredményeként az üveg tökéletesen illeszkedik a telefon kamerájához, teljesen lefedi a lencsét anélkül, hogy növelné a telefon vastagságát. A fotók ugyanolyan gyönyörűek, mint korábban, a védelem pedig rendkívül erős.

Telepítse pillanatok alatt
A Lens Protection Pro telepítése gyors és egyszerű. Nem szeretjük időnket olyan unalmas tevékenységekre pazarolni, mint a ragasztás. És biztosan nem akarjuk ismételten letépni és újra felragasztani. Szerencsére az üveg telepítése rendkívül egyszerű. Egy a telefon modelljéhez igazodó speciális szerelési keret könnyíti meg a feladatot. Tisztít, felhelyez, beállít, megnyom és voilà - készen áll. Csak egy pillanat, és telefonjának lencséje teljes védelmet nyer a törés és a karcolás ellen.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett