Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8806095291789 Márka: Samsung

Samsung Galaxy SmartTag2 szilikon tok, zöld EF-RT560TGEGWW


Cikkszám: EF-RT560TGEGWW | EAN/Vonalkód: 8806095291789 | Márka: Samsung

Samsung Galaxy SmartTag2 szilikon tok, zöld EF-RT560TGEGWW


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

7420 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Szilikon tok a Samsung Galaxy SmartTag2-höz - zöld Alakítsa a Samsung Galaxy SmartTag2 használatát egyedivé egy szilikon tokkal, amely nemcsak megvédi a SmartTag2-t, de még kényelmesebbé és élvezetesebbé teszi annak használatát. Ez egy nélkülözhetetlen kiegészítő mindenkinek, aki értékeli a stílust, a kényelmet és az eszköz védelmét. A termék legfontosabb előnyei: - Felhasználóbarát összeszerelés: Az egyszerű és gyors összeszerelés révén az Armored Case használata intuitív és kellemes minden felhasználó számára.
- SmartTag2 kompatibilitás: Kifejezetten a Samsung Galaxy SmartTag2-vel való tökéletes működéshez tervezett, biztosítva a teljes védelmet és funkcionalitást.
Műszaki jellemzők: - Márka: Samsung
- Model: EF-RT560TGEGWW
- Kompatibilitás: SmartTag2
Felhasználóbarát összeszerelés Az Armored Case egyszerű telepítést tesz lehetővé, garantálva a gyors és problémamentes használatot a felhasználók számára. Tapasztalt és új felhasználóknak egyaránt kényelmet és intuitív használatot biztosít. SmartTag2 kompatibilitás Tokunkat kifejezetten úgy alakítottuk ki, hogy működjön a Samsung Galaxy SmartTag2-vel, garantálva a teljes kompatibilitást és az optimális funkcionalitást. Fedezze fel a SmartTag új lehetőségeit! Teljes körű irányítás A tok pontos illeszkedése a SmartTag2-höz teljes hozzáférést biztosít az eszköz funkcióihoz. Nem kell levenni a tokot ahhoz, hogy a SmartTag összes funkcióját használhassa!

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett