Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 9145576284797 Márka: Hurtel

Samsung Galaxy S24 Ultra 5G Magnet tok fliptok pénztárcával - fekete


Cikkszám: MAGNET CASE Samsung S24 Ultra BLACK | EAN/Vonalkód: 9145576284797 | Márka: Hurtel

Samsung Galaxy S24 Ultra 5G Magnet tok fliptok pénztárcával - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

2900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Samsung Galaxy S24 Ultra 5G Magnet tok fliptok pénztárcával - fekete Védelem, kényelem, stílus - mindez egy tokban. Válaszd a Magnet tokot és emeld ki egyediséged most! A Magnet tok nemcsak kiváló védelem okostelefonod számára, hanem egy multifunkcionális kiegészítő is, amely még élvezetesebbé teszi készüléked használatát. Szerezd meg egy tokot, pénztárcát és állványt egyben.

A Magnet tok legfontosabb előnyei:
- Kiváló védelmet nyújt. Megvédi telefonodat a véletlen esésektől eredő károktól. A tok szilikon formája védi a telefont, az ökobőr felület pedig megóvja a képernyőt a karcolásoktól.
- Lehetővé teszi minden szükséges dokumentum egy helyen való szervezését. A beépített rekeszeknek köszönhetően kártyák és bankjegyek számára, többé nincs szükséged külön pénztárcára.
- Élvezetessé teszi a filmnézést vagy internetezést a telefonodon. A Magnet tok állvánnyá alakítható, így kényelmes képernyőpozíciót biztosít számodra. Szeretnéd megnézni kedvenc filmedet vagy elolvasni egy hosszabb cikket telefonodon? Ülj le kényelmesen!
- Stílusos megjelenést nyújt. Ez az elegáns tok nemcsak védi, hanem stílust is ad okostelefonodnak - a Magnet tok tartós TPU-ból és ökóbőrből készült.
- Teljes mértékben működőképes a telefonmodellhez. Érzékeny gombokkal és port kivágásokkal, valamint mágneses füllel rendelkezik, hogy megakadályozza a flap véletlen elmozdulását.

Specifikáció:
- Sorozat: Magnet tok
- Anyag: TPU, ökóbőr
- Kompatibilitás: Samsung S24 Ultra
- Szín: Fekete

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett