Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6902048258365 Márka: Nillkin

Samsung Galaxy S23 Ultra Nillkin CamShield Armor tok kék


| EAN/Vonalkód: 6902048258365 | Márka: Nillkin

Samsung Galaxy S23 Ultra Nillkin CamShield Armor tok kék


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

6800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Nillkin CamShield Armor Pro tok Samsung Galaxy S23 Ultra készülékhez (kék)
A Nillkin CamShield Armor Pro tokja funkcionális fogantyúval van felszerelve, amelyet telefonállványként vagy mágneses autós markolatként is használhat. Ezen kívül csúszó burkolattal rendelkezik, amely megvédi a kamera lencséjét a karcolásoktól és a portól. A termék tökéletesen tapad okostelefonjához, átfogó védelmet nyújtva. Kompatibilis a Samsung Galaxy S23 Ultra készülékkel.

Kényelem használat közben
Nem kell eltávolítania a tokot, hogy megújítsa készüléke áramellátását – egyszerűen használhatja a vezeték nélküli töltési funkciót. Ezenkívül a gombok és hangszórók számára kialakított precízen vágott nyílások révén a tok tökéletesen illeszkedik telefonjához.

Átgondolt tervezés
A tok egyedi formája eredeti karaktert kölcsönöz neki. Az állaga rendkívül kellemes tapintású. Ezen kívül a tok praktikus forgatható ujjfogással van felszerelve, ami még nagyobb kényelmet biztosít a használat során. A mágneses tartót könnyedén használhatod autós markolónak vagy telefonállványnak, miközben kedvenc sorozataidat nézed.

Átfogó védelem
A tok elcsúsztatható borítással van felszerelve a kamera lencséjének védelmére. Ezenkívül a funkcionális rekesznyílás lehetővé teszi a magánélet megőrzését akkor is, ha nem használja okostelefonja kameráját. A tokhoz felhasznált kiváló minőségű anyagok garantálják telefonja legmagasabb szintű védelmét. Ráadásul a megerősített sarkok megakadályozzák az ütéseket.

GyártóNillkin
ModellCamShield Armor Pro
KompatibilitásSamsung Galaxy S23 Ultra
SzínKék
TípusVédőtok
AnyagTPU+PC

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett