Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108572033 Márka: 3mk Protection

Samsung Galaxy S23 FE - 3mk Silky Matt Privacy üvegfólia


Cikkszám: W-3SlMatPv-SaS23FE-0 | EAN/Vonalkód: 5903108572033 | Márka: 3mk Protection

Samsung Galaxy S23 FE - 3mk Silky Matt Privacy üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

7100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

3mk Silky Matt Privacy™ Tartsd meg az információt magadnak
Tartalom a képernyőn csak neked látható - 30 fokos szögből működő privát funkció
Nincsenek tükröződések vagy ujjlenyomatok a képernyőn - a matt felületnek köszönhetően
Kiegészítő karcállóság – a képernyő akár 250%-os erősítése
Könnyű és biztonságos nedves alkalmazás - speciális rögzítő gél mellékelve
Matt, privát védőfólia
Gyakran használod a telefonodat nyilvános helyeken, és szeretnéd megtartani a bizalmas információkat magadnak?
Védd okostelefonod képernyőjét a 3mk Silky Matt Privacy™ privát védőfóliával és óvd a megjelenített tartalmat a nem kívánt pillantásoktól! A privát funkció 30 fokos szögből működik, így csak te látod tisztán a kijelzőt. A környezet homályos és sötét képet lát. A 3mk Silky Matt Privacy™ szerkezete átlátszó, nincs keresztirányú vonal (úgynevezett redőnyhatás), amely gyakran előfordul a privát fóliákban.

Tökéletesen tiszta kép – még napsütésben is
Kényelmesen szeretnéd használni az okostelefonodat a szabadban, anélkül, hogy gyorsan megerőltetnéd a szemed és folyamatosan árnyékot keresnél? A 3mk Silky Matt Privacy™ ebben biztosan segít. A fólia matt felülete hatékonyan csökkenti a fényvisszaverődéseket, növelve a telefon használatának kényelmét nagyon napos helyeken. A matt felület további előnye a képernyő magas szintű higiéniája - nem maradnak rajta zsíros foltok, mint például ujjlenyomatok. Selymes tapintású, rendkívül kellemes élményt nyújt minden eszközzel való érintkezéskor.

Nem csak privát szféra, de védelem is
Annyira gondoskodsz a privát szféra védelméről, mint okostelefonod jó állapotáról? Válaszd a 3mk Silky Matt Privacy™-t - egy privát fóliát, amely kétszeresen véd! Elsősorban megvédi a megjelenített tartalmat a járókelők kíváncsi szemeitől, másodsorban pedig akár 250%-os erősítést nyújt a telefon kijelzőjének. Készüléked jobban védett lesz a karcok és egyéb mindennapi fenyegetések ellen, így sokkal hosszabb ideig tökéletesen szolgál és nagyszerűen néz ki.

Nagyon könnyű telepítés és pontos illeszkedés
A védőfólia alkalmazása az okostelefon képernyőjére stresszes és kényelmetlen lehet, igaz? De nem a 3mk Silky Matt Privacy™-vel! Gyorsan és könnyen felszerelheted a privát védőfóliát a 3mk Protection-től a kijelződre - mindezt egyedül! Nincs szükséged szerszámokra, steril körülményekre vagy akár tapasztalatra sem. A speciális géllel történő nedves telepítés mindig tökéletesen sikerül és teljesen biztonságos az eszközöd számára. A fólia pontosan illeszkedik a szélekhez és jól működik különböző tokokkal.

Megjegyzés: A 3mk Silky Matt Privacy™ fólia telepítése befolyásolhatja az okostelefon kijelzőjébe épített ujjlenyomat-olvasó funkcionalitását.
Rendeld meg a 3mk Silky Matt Privacy™-t és biztosítsd a stresszmentes, kényelmes munkát a vonaton, az irodában, a parkban vagy egy étteremben.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett