Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108499217 Márka: 3mk Protection

Samsung Galaxy S22 Ultra 5G - 3mk Silicone Case tok


Cikkszám: 3mk Silicone Case(26)-0 | EAN/Vonalkód: 5903108499217 | Márka: 3mk Protection

Samsung Galaxy S22 Ultra 5G - 3mk Silicone Case tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

7200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Silicone Case tok biztonságot nyújt. Valóban védő tok, amelynek védelmi paramétereit és tartósságát az Absorber200™ tesztek igazolják.
Kiváló minőségű szilikon Hidrofób és hipoallergén, mégis sima és könnyen tisztítható.
Biztos fogás Prémium biztonságos fogás és magas súrlódási együttható.
Teljes ereje és védelme A Silicone Case tok valóban védi a okostelefont a leeséstől és a károsodástól. A szilikon anyag és a professzionális Absorber200™ tesztek (26 esés 200 cm-es magasságból beton alapra - a okostelefon sérülés nélkül) használatának köszönhetően a Silicone Case az optimális választás, ha szeretné a legjobban megvédeni okostelefonját.
A szilikon egyik fő jellemzője, amelyből a Silicone Case készül, az a biztos fogás a kézben, köszönhetően a magas súrlódási együtthatónak. Biztos lehet benne, hogy okostelefonja nem csúszik ki a kezéből!
A legmagasabb esztétikai értékek Biztonságos, tartós, de egyben szép is! Ez a Silicone Case tok. A szilikon, amelyből a tok készül, finom és sima, belseje pedig mikroszálas borítású. A gondos kidolgozás és a részletekre való odafigyelés azt jelenti, hogy amint megérinti a Silicone Case tokot, nem fogja más tokra cserélni. Érezze, hogy ez a tok valóban az Öné - az Ön igényeihez tervezve és csak Önnek varrva! A legmagasabb minőségű szilikon bőrbarát, garantálja teljes hipoallergén természetét. A Silicone Case tokkal nemcsak különlegesnek érezheti magát, hanem biztonságban is!
Mindig tiszta A legtöbb tok rövid használat után deformálódik, színt vált és megkarcolódik. A Silicone Case más, köszönhetően bevált tapadásmentes tulajdonságainak, amelyek megakadályozzák a por és szennyeződés tapadását a felszínén, és bármilyen foltot egy mozdulattal eltávolíthat. A szilikon anyag, amelyből a Silicone Case készül, hidrofób is - az innovatív gyártási technológiának köszönhetően taszítja a vízmolekulákat, tisztán tartva a felületet és megakadályozva annak károsodását. A Silicone Case egy prémium kategóriás tok, és a legjobb választás azok számára, akik értékelik a legmagasabb minőségű terméket.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett