Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108522984 Márka: 3mk Protection

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G - 3mk Silky Matt Pro üvegfólia


Cikkszám: 3mk Silky Matt Pro(28)-0 | EAN/Vonalkód: 5903108522984 | Márka: 3mk Protection

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G - 3mk Silky Matt Pro üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

5040 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A SilkyMatt Pro egy modern védőfólia ütésálló hátlappal, melynek hatékonyságát tesztelték. Akár 400%-kal erősíti meg a kijelzőt, védelmet nyújtva a leggyakoribb fenyegetésekkel szemben. Ha az okostelefon kulcsokkal vagy homokszemcsékkel érintkezik, vagy kemény betonra esik, a SilkyMatt Pro minimalizálja a repedések és karcolások kockázatát a képernyőn. Használd a mobilodat bármilyen környezetben, és hordd úgy, ahogyan szeretnéd!

Éld át ezt a finomságot
Milyennek kell lennie az ideális védőfóliának? Kegyetlennek a veszélyekkel és a szennyeződésekkel szemben? Vagy lehetőleg diszkrétnek és kellemesnek az érintésre? A SilkyMatt Pro-val nem kell választanod a funkcionalitás és a finomság között. A fólia egy teljesen egyedülálló, selymes tapintású, matt felülettel rendelkezik. Az ujj olyan simán és pontosan csúszik rajta, mint egy üvegkijelzőn. A SilkyMatt Pro növeli a kijelző olvashatóságát napfényben. Egy további előnye a matt fóliának, hogy nem látszanak rajta az ujjlenyomatok. Be kell ismerni, hogy egy ilyen védelem... tiszta öröm.

Felejtsd el a porrészecskéket
A SilkyMatt Pro választásával áttörő nedves felrakási módszert kapsz - nincs légbuborék, nincs porszemcse, nincs sikertelen próbálkozás és nincs elpazarolt anyag. A fóliát egy speciális, teljesen biztonságos géllel ragaszthatod fel a képernyőre, mely a termékkel együtt a csomagban található. Látni fogod, hogy az eredmény elsőre tökéletes lesz. Nincs szükség gyakorlásra vagy párás szobára. Csak kicsomagold és felteszed. Egyszerű.

Nézd, ahogy a sérülések eltűnnek
Szeretnél egy tökéletesen sima és hatékony képernyővédőt hosszabb ideig használni? Válaszd a SilkyMatt Pro-t innovatív Self-Heal™ technológiával! A fólia önálló regenerálódási képességgel rendelkezik. Az apró sérülések és kisebb karcolások 24 órán belül maguktól eltűnnek. Okos, ugye? De egyben gazdaságos, kényelmes és kifejezetten ÖKO.

Élvezd a tiszta és sima képernyőt
Olyan képernyővédőt szeretnél, amely nem befolyásolja a folyamatosságot vagy a precizitást? Védd a kijelződet a SilkyMatt Pro fóliával - selymes, matt felülettel, prémium olajtaszító réteggel megtámogatva. A képernyő teljesen érzékeny marad, miközben tökéletes védelmet biztosít. A modern olajtaszító bevonatnak köszönhetően a fóliát könnyen tisztán tarthatod. El fogod felejteni a zsíros foltokat és egyéb szennyeződéseket, amelyek elrontják a kommunikáció élményét.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett