Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108302715 Márka: 3mk Protection

Samsung Galaxy S10 - 3mk SilverProtection+ üvegfólia


Cikkszám: 3mk SilverProtection+(183)-0 | EAN/Vonalkód: 5903108302715 | Márka: 3mk Protection

Samsung Galaxy S10 - 3mk SilverProtection+ üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Az Ön és telefonja biztonságáért. A védőfólia 400%-kal erősíti a kijelzőt, és az antimikrobiális bevonat elpusztítja a baktériumok, vírusok, gombák és penész 99%-át.

SilverProtection+ tisztán tartja a telefonját
Elpusztítja a vírusokat, baktériumokat, gombákat és a penészt éjjel-nappal.

Telefonok gyűjtenek bacilusokat
Az okostelefonja folyamatosan gyűjti a bacilusokat. Minden alkalommal, amikor megnézi a telefonját, átadja a fertőzött területekről származó baktériumokat: kilincsekről, korlátokról, kormányról.
Tudta, hogy egy mobiltelefon képernyője akár 300-szor több baktériumot gyűjt össze, mint egy nyilvános WC?
Tudta, hogy naponta több mint 2000-szer érinti meg az okostelefonja képernyőjét, és ezzel potenciálisan veszélyes baktériumokat visz át rá?
Epidermisze, izzadsága, faggyúja és sminkjének maradványai is felhalmozódnak a képernyőn. A készülék által generált hő pedig tökéletes feltételeket teremt a vírusok, baktériumok és gombák növekedéséhez.
Tudta, hogy tudományos vizsgálatok megerősítik, hogy a kórokozó baktériumok cseréje lehetséges az emberek között, ha ugyanazt a telefont használják?

Antimikrobiális
A SilverProtection+ antimikrobiális bevonat elpusztítja a vírusok, baktériumok, gombák és penész 99%-át. Éjjel-nappal működik. Teljes biztonságot nyújt még akkor is, ha nem tud gondoskodni a megfelelő fertőtlenítésről. Tökéletes kiegészítője az okostelefonja higiéniájának.

Ütéselnyelő
A SilverProtection+ akár 400%-kal erősíti a telefonja képernyőjét. Hihetetlen, igaz? A fólia többrétegű szerkezete ütés elleni alapozót is tartalmaz, amely minimalizálja a telefon sérülésének kockázatát. A kijelző cseréje költséges és időigényes lehet. Tegye magának egyszerűbbé az életét.

Kényelmes
Nem bonyolítottuk túl: a lényeges dolgokat kombináltuk a SilverProtection+ termékben. A fólia annyira rugalmas, hogy szorosan és tartósan tapad még a legíveltebb kijelzőkhöz is. Az ujjbegye úgy siklik rajta, mint egy edzett üvegen! És a hab a tortán: kiváló minőségű oleofób réteg az egyszerű ápolás érdekében.

Nedves illesztés
A SilverProtection+ áttörést jelent a telepítésben. Soha nem volt még ilyen egyszerű! A fólia egy 100%-ban biztonságos gél segítségével kerül felhelyezésre, amely a készlet része. Légbuborékok és porszemcsék? Felejtse el! A nedves telepítés garantálja a tökéletes eredményt, és nem igényel gyakorlatot.

Öngyógyító
A fólia élettartamának meghosszabbítása érdekében öngyógyító bevonatot használtunk. Ez azt jelenti, hogy a fólia önmaga javítja ki az apró sérüléseket vagy karcolásokat, amelyek a használat során keletkeznek. Az Öngyógyító™ lehetővé teszi, hogy még hosszabb ideig élvezze a tökéletesen sima fóliát!

FAQ - Gyakran Ismételt Kérdések

Véd a SilverProtection+ fólia a koronavírussal (SARS-CoV-2) szemben és csökkenti a COVID-19 kockázatát?
A fólia elpusztítja az ismert vírusok 99%-át. Azonban a SARS-CoV-2 koronavírus egy új mikroorganizmus, és eddig nincs egyértelmű válasz erre a kérdésre. A kutatások jelenleg is zajlanak, amelyek a közeljövőben megoldják ezt a kétséget.

Az antimikrobiális technológia mindig működik?
Igen, a technológia folyamatosan működik és védi a telefonját. Ne feledje azonban, hogy az antimikrobiális fólia használata nem mentesíti Önt a telefonja higiéniájáról való gondoskodás alól.

Biztonságos az antimikrobiális technológia?
Igen, a védőfóliák teszteltek és teljesen biztonságosak a használó számára.

Biztonságos a nedves telepítés a telefon számára?
Igen, a géllel történő telepítés 100%-ban biztonságos a telefon számára. Mint bármely terméknél, javasoljuk, hogy részletesen olvassa el az utasításokat a telepítés megkezdése előtt. A telepítés során használt gél mennyisége nem nagy, és ne aggódjon: nem fogja elárasztani a készülékét. A felesleges gél könnyen letörölhető a telepítés után.

Specifikációk
Védelmi típus: Antimikrobiális védőfólia
Képernyő erőssége: 400%
Vastagság: 0,21 mm
Garancia: 6 hónap
A készlet tartalma: 3mk SilverProtection+, simító, szerelő gél, tisztítókészlet.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett