Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769362538 Márka: Hurtel

Samsung Galaxy M55 fekete tok


Cikkszám: Soft Case Smartfon Samsung Galaxy M55 Black | EAN/Vonalkód: 5907769362538 | Márka: Hurtel

Samsung Galaxy M55 fekete tok


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

1000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Samsung Galaxy M55 fekete tok A Soft Case választásával nemcsak védelmet nyújt okostelefonjának, hanem kényelmet és stílust is biztosít. Tökéletes választás, ha minimalistának tartja magát, és fontosnak tartja a funkcionalitást. A Soft Case könnyűsége és vékonysága miatt nem vastagítja meg a telefont, ugyanakkor védelmet nyújt a karcolások és ütődések ellen. Az anyag rugalmassága tökéletesen illeszkedik a készülékhez, ami jelentősen megkönnyíti az használatot. A gondosan kivágott nyílások a portok és a kamerák számára biztosítják a telefon teljes funkcionalitását anélkül, hogy le kellene venni a tokot. A Soft Case legfontosabb előnyei:
- Megőrzi a telefon eredeti formáját. A Soft Case olyan vékony, hogy nem változtatja meg a készülék megjelenését vagy méreteit.
- Könnyű hozzáférést biztosít minden funkcióhoz. A tok gondosan tervezett nyílásai garantálják a könnyű hozzáférést minden porthoz és kamera lencséhez.
- Növeli a használat kényelmét. A könnyű és rugalmas kialakításnak köszönhetően az okostelefon kényelmesebben és biztonságosabban használható.
- Tartós védelmet nyújt. A tok anyaga, a TPU, rugalmas és ellenálló a sérülésekkel szemben, ami növeli a telefon tartósságát.
- Kihozza a készülék esztétikai megjelenését. A minimalista design és a fekete szín elegánsan illeszkedik bármilyen stílushoz és telefon színéhez.
Műszaki adatok:
- Sorozat: Soft Case
- Kompatibilitás: Samsung Galaxy M55
- Anyag: TPU
- Szín: Fekete
Védelem a megjelenés változtatása nélkül Azok számára, akik nem szeretnék megváltoztatni okostelefonjuk eredeti designját és méreteit, a Soft Case a tökéletes megoldás. Vékony szerkezete miatt a telefon ugyanolyan karcsú marad, mint tok nélkül. Nem csökkenti a telefon zsebbe vagy táskába való hordozásának kényelmét sem, miközben védi például a karcolásoktól vagy ütődésektől. A funkciók teljes kihasználhatósága A Soft Case használata nem korlátozza a készülék egyik funkciójához való hozzáférést sem. A gondosan kialakított nyílások a portok és a kamera lencsék számára biztosítják, hogy a felhasználó minden funkciót használhat anélkül, hogy eltávolítaná a tokot. Ez a megoldás nemcsak praktikus, hanem kényelmes is. A mindennapi használat kényelme A Soft Case nemcsak rugalmas, hanem könnyű is, ami jelentősen befolyásolja a készülék mindennapi használatának kényelmét. A rugalmas anyag könnyedén alkalmazkodik a készülék alakjához, így könnyebb és intuitívabb használatot tesz lehetővé. Ezenkívül a TPU jobb fogást biztosít, ami minimalizálja annak kockázatát, hogy a telefon kicsússzon a kezéből. Hosszú távú védelem a sérülések ellen A Soft Case gyártásához használt rugalmas, de tartós TPU anyag hatékonyan elnyeli az ütődéseket, és megvédi a készüléket a sérülésektől. Elegancia minimál stílusban A Soft Case minimalista tervezése kiemeli az okostelefonok esztétikáját, eleganciát kölcsönözve nekik, anélkül, hogy elterelné a figyelmet az eredeti megjelenésről. A tok fekete színe univerzális és bármilyen stílushoz és alkalomhoz illik, legyen szó formális találkozóról vagy mindennapi tevékenységekről.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett