Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8806095362168 Márka: Samsung

Samsung Galaxy Fit 3 R390, IP68, Ezüst EU SM-R390


Cikkszám: SM-R390NZSAEUE | EAN/Vonalkód: 8806095362168 | Márka: Samsung

Samsung Galaxy Fit 3 R390, IP68, Ezüst EU SM-R390


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

27600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Akár 13 nap egyetlen töltésselHasználd akár 13 napig egyetlen töltéssel! Ha gyorsan szeretnél töltést, 30 perc alatt akár 65%-ra is feltöltheted. Ne aggódj az akkumulátor élettartama miatt, inkább koncentrálj mindennapi egészségedre!
Nagy kijelző a nagy akciókértA nagy, 1.6 hüvelykes kijelző bőséges teret ad, hogy könnyedén használhasd a Galaxy Fit3-at. Nézz, érints és húzz, hogy gyorsabban végezd el feladataidat!
Vékony. Könnyű. Mozgásra készKompakt és könnyű kialakításának köszönhetően a Galaxy Fit3 kényelmesen illeszkedik az edzési rutinodba. Az alig 18.5g súlyú, karcsú alumínium test nem akadályoz edzés közben. Ráadásul a 5ATM és IP68 minősítéseknek köszönhetően készen áll az esőcseppekkel vagy porral szemben. Nézz ki sportosnak és maradj formában!
Több mint 100 edzés vár rádFedezz fel több mint 100 különböző edzést, amelyeket egyszerűen a Home gomb kétszeri lenyomásával nyomon követhetsz. Elfelejtetted elindítani? Semmi gond! A Galaxy Fit3 automatikusan felismeri és nyomon követi a népszerű edzéseket, mint a futás, elliptikus tréner, evezőgép és immár az uszodai úszás is.
Kövesd az alvásodat és ismerd meg az alvási részleteidetA karcsú és könnyű Galaxy Fit3 tökéletesen illeszkedik csuklódra és csendben figyeli alvási szokásaidat egész éjszaka. Fedezd fel alvási fázisaid, horkolásaid és véroxigén szinted részleteit. Ismerd meg alvási pontszámaid, kapj alvási tanácsokat és érdemeld ki a megfelelő alvást!
Sok funkció azonnali hozzáférésselTaláld meg amire szükséged van egy pillantással az intuitív gesztusokkal! Jobbra húzva értesítések, balra csempek, lefelé a gyors panel és felfelé az alkalmazáslista. Újrakezdenéd? Csak nyomd meg a Home gombot, hogy gyorsan visszatérj a kezdőképernyőre. Gyors edzéseid megtekintéséhez dupla nyomd meg a Home gombot és ugorj az edzéslistára.
Észleli, ha elesel és segítsegítséget kérniA Galaxy FIt3 érzékelőkkel, beleértve egy barométert is, észleli, ha elesel, és megkérdezi, hogy szükséged van-e segítségre. Más vészhelyzeteknél, nyomd meg a Home gombot ötször, hogy értesítsd a vészhelyzeti kapcsolataid. Az előre regisztrált orvosi adatokat a lezárt képernyőn látják majd segítséget nyújtói.
Játssz, ellenőrizz, válaszolj! Mindezt a csuklódról!Készíts fotót, zenét játszhatsz, ellenőrizd a bejövő hívásokat és válaszolj az üzenetekre - mindezt a csuklódról, szinkronizálva a Galaxy okostelefonoddal. Elvesztetted a telefonod? Kérd meg a Galaxy Fit3-at, hogy csörgesse meg a telefonodat és segít megtalálni. Mentheted az órádat, alkalmazásaidat és még sok mást, hogy kedvenc beállításaid biztonságban legyenek.
Műszaki jellemzők:

-Fizikai jellemzők:

-Súly 36,8 g

-Méret 42.9 x 28.8 x 9.9 mm




-Akkumulátor:

-Akkumulátor kapacitás 208 mAh




-Kijelző:

-Kijelző típusa AMOLED

-Kijelző átlója 1.6 "

-Felbontás 256 X 402

-Színmélység 16M




-Biztonsági jellemzők:

-Porc-, esés- és vízállóság 5ATM





Tartozékok:

-Töltő - Csak töltőkábel

-Használati útmutató

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett