Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 9145576284551 Márka: Hurtel

Samsung Galaxy A55 5G - 50 darabos üvegfólia csomag


Cikkszám: Standard Tempered Glass 50pcs/box Samsung A55 5G | EAN/Vonalkód: 9145576284551 | Márka: Hurtel

Samsung Galaxy A55 5G - 50 darabos üvegfólia csomag


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

12400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Samsung Galaxy A55 5G - 50 darabos üvegfólia csomag Biztosítsa vásárlóinak a legmagasabb szintű védelmet a Samsung Galaxy A55 5G telefonokhoz. Az üvegfólia 50 darabos csomagban kapható, műanyag csomagolás nélkül, így jóval kevesebbet fizet, mintha egyenként vásárolná meg őket. A műanyag csomagolás hiánya nemcsak alacsonyabb költségeket jelent, hanem kisebb hatást gyakorol a környezetre is. Az üvegfólia csomagban 9H szintű szilárd kijelzővédelmet, tökéletes illeszkedést, ultravékony kialakítást és könnyű felhelyezést kínál. A Samsung Galaxy A55 5G telefonhoz tartozó 50 darabos üvegfólia csomag legfontosabb előnyei:- A műanyag csomagolás hiánya alacsonyabb egységárat jelent. Az üvegfóliák gyűjtőcsomagolásban találhatók. Minden darab habtasakkal van védve.
- Tökéletesen illeszkednek a megadott modellhez. Az üvegfóliák kifejezetten a Samsung Galaxy A55 5G modellhez lettek tervezve.
- 9H szintű védelmet biztosítanak a telefon képernyőjének. A 9H az egyik legmagasabb szabvány a karcokkal és sérülésekkel szembeni ellenállásban.
- Megőrzik a kijelző eredeti méreteit és esztétikáját. Az ultravékony kialakítás tokbarát.
- Nagyon könnyen felhelyezhetők. Biztos lehet benne, hogy a telepítés egyszerű és gyors lesz, buborékok kialakulása nélkül.
Műszaki adatok:- Kompatibilitás: Samsung Galaxy A55 5G
- Védelmi szint: 9H
- A csomagban lévő darabok száma: 50 db.
FIGYELEM! A készlet nem tartalmaz tisztítókendőket. Az üveg extra védelmet nyújt. Ez egy kiváló minőségű termék, de nem biztosít 100%-os védelmet a kijelző törése ellen. Minden üvegfólia körülbelül 1-2 mm-rel kilóg a készülék széléről (ez nem jelenti azt, hogy túl kicsi). A levegő és a por nem jut be az üveg alá. Műanyag csomagolás nélkül Az üvegfóliák gyűjtőkartonokba vannak csomagolva, és minden darab megfelelően védve van - műanyag csomagolás nélkül. Ez a változtatás alacsonyabb beszerzési költségeket eredményez, így versenyképes árakat kínálhatunk. Ez egyben lépés a környezetvédelem felé is. Pontos illeszkedés a Samsung Galaxy A55 5G-hez Az üvegfóliát úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjen a Samsung Galaxy A55 5G modellhez. A precíz forma teljes funkcionalitást garantál a kijelző használatában és a készülékhez való hozzáférésben. 9H szintű kijelzővédelem A gyűjtőcsomagban található 9H keménységű üvegfólia hatékonyan védi a kijelzőt a karcokkal, ütközésekkel és egyéb sérülésekkel szemben. Ez elengedhetetlen védelem mindazoknak, akik meg akarják óvni telefonjukat az esések vagy karcok hatásaitól. Ultravékony, tokbarát kialakítás Az üvegfólia rendkívül vékony, így nem zavarja a tok felhelyezését a telefonra, és nem befolyásolja a készülék esztétikáját sem. Ez különösen fontos azoknak az ügyfeleknek, akik értékelik az új okostelefonok dizájnját. Könnyű felhelyezés Kínál telepítési szolgáltatást a védőüvegekhez? A gyűjtőcsomagban található üvegfóliák valóban könnyen felhelyezhetők, levegőbuborékok kialakulásának kockázata nélkül.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett