Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108496773 Márka: 3mk Protection

Samsung Galaxy A54 5G - 3mk Matt Case fekete tok


Cikkszám: 3mk Matt Case(444)-0 | EAN/Vonalkód: 5903108496773 | Márka: 3mk Protection

Samsung Galaxy A54 5G - 3mk Matt Case fekete tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

3mk Matt Case fekete – Stílusos és ellenálló tok - matt fekete

Stílusos – díszíti az okostelefonját és hatékonyan védi.

Tesztelt - Absorber125 osztály, PZH és RoHS tanúsítványokkal rendelkezik.

Ellenálló - a szennyeződésekkel, karcolásokkal és elszíneződésekkel szemben.

Dizájnos védelem: A 3mk Matt Case fekete egy egyedi, fekete okostelefon tok, amely bizonyítja, hogy a legmagasabb műszaki paraméterek és a stílusos kivitel kéz a kézben járhatnak. A matt fekete tok tökéletesen védi a készüléket, és egy szuper divatos, elegáns kiegészítővé alakítja azt. Az innovatív anyag (TPU - termoelasztikus poliuretán) nagyon rugalmas és kellemes tapintású, hatékonyan elnyeli az ütéseket és évekig megőrzi eredeti esztétikáját. A kialakítás lehetővé teszi a kényelmes vezeték nélküli töltést. A fekete Matt Case-t olyan verzióban vásárolhatja meg, amely tökéletesen illeszkedik az okostelefonjához.

Minőség és biztonság: A 3mk Matt Case fekete tervezése során a minőség és a biztonság kéz a kézben jár. Ellenállóságát esésekkel szemben tesztek igazolják. Az Absorber125 osztály azt jelenti, hogy a 3mk Matt Case feketével védett okostelefon túlélte a 125 cm magasságból történő 26 esést - sérülés nélkül. Ez magasabb, mint a katonai előírások standardja. Egy esés során a tok elnyeli az ütési erőt. Az emelt éleknek köszönhetően a kamera is védett. A Matt Case egészségre való biztonságát a Nemzeti Higiéniai Intézet (PZH) tanúsítványa igazolja, a környezetvédelem szempontjából pedig a RoHS tanúsítvány.

Növelt tartósság: Nincs több gyakori, ökológiailag káros új védelem vásárlása az okostelefonjához! A 3mk Matt Case fekete választásával hosszú ideig élvezheti a tok hibátlan esztétikáját és higiénikus tisztaságát. A fekete, matt tok nagyon tartós és könnyen tisztítható anyagból készült, amely ellenáll a használat nyomainak. A tokot gyorsan lemoshatja szappanos vízzel, moshatja a mosógépben a ruháival együtt, és akár alkoholtartalmú termékekkel is fertőtlenítheti - anélkül, hogy aggódnia kellene a szín vagy forma elvesztéséért.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett