Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108525763 Márka: 3mk Protection

Samsung Galaxy A54 5G - 3mk HardGlass Max Privacy™ üvegfólia


Cikkszám: 3mk HardGlass Max Privacy Black(45)-0 | EAN/Vonalkód: 5903108525763 | Márka: 3mk Protection

Samsung Galaxy A54 5G - 3mk HardGlass Max Privacy™ üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

9400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

HardGlass Max Privacy - Adatvédelmi edzett üveg az egész képernyőre

Adatvédelem – Elhomályosítja és sötétíti a képet 30 fokos szögtől
Könnyű összeszerelés – A készletben található tartozékoknak és útmutatónak köszönhetően

Tartsd meg magadnak a tartalmaidat
A HardGlass Max Privacy egy új generációs, széltől szélig terjedő adatvédelmi üveg. Pontosan lefedi az egész lekerekített képernyőt, védve a megjelenített tartalmat, hogy azt illetéktelenek ne láthassák. Az üveg homályosítja és sötétíti a látótávolságot 30 fokos szögnél. Ennek köszönhetően biztonságosan küldhetsz üzeneteket, böngészhetsz e-maileket és végezhetsz egyéb tevékenységeket nyilvános helyeken, például étteremben vagy vonaton ülve. Az innovatív Privacy-Blur technológia gondoskodik a HardGlass Max Privacy kompromisszummentes adatvédelmi tulajdonságairól.

Páncélozott képernyővédelem
Nyugodtan védheted okostelefonod képernyőjét. A 3mk HardGlass Max Privacy edzett üveg maximális védelmet nyújt a felületen éles tárgyak, például kulcsok okozta karcolások ellen. Az üveg keménysége a Wolf-Wilburn skála szerint rekord 9H, és vastagsága 0,3 mm. A szerkezetet Anti-Crash fólia erősíti. A HardGlass Max Privacy simított és lekerekített élekre rendelkezik 3D Edge technológiával kombinálva. Ennek köszönhetően pontosan lefedi a lekerekített képernyő széleit.

Tedd fel és felejtsd el, hogy üveged van
A HardGlass Max Privacy üveg egyszerű és precíz telepítését az Inviscid-Sil ragasztó biztosítja. Ez megakadályozza a légbuborékok kialakulását, és ha mégis megjelennek, könnyen "kitolhatóvá" teszi őket. Az edzett üveg telepítését tovább könnyíti a szélekig nyúló felület. Az oleofób bevonat tökéletes ujjcsúszást, azonnali képernyőreakciót és az üveg könnyű tisztítását biztosítja. Nem kell aggódnod a szín torzulása miatt. A HardGlass Max Privacy edzett üveg hűen visszaadja a megjelenített képet.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett