Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108518833 Márka: 3mk Protection

Samsung Galaxy A54 5G - 3mk ARC+ üvegfólia


Cikkszám: 3mk ARC+(1136)-0 | EAN/Vonalkód: 5903108518833 | Márka: 3mk Protection

Samsung Galaxy A54 5G - 3mk ARC+ üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Legjobb választás a lekerekített kijelzőhöz
A hajlított kijelző igazi kihívás a fólia és üvegfejlesztők számára. Gyakran előfordul, hogy a védelem felválik vagy kiáll, így kevésbé véd. Megoldás? Az ARC+ fólia kifejezetten a lekerekített kijelzők igényei szerint lett tervezve. Széltől szélig tapad, és védi a teljes kijelzőt.

Félnedves telepítés
Miért választottuk a szerelőgéllel történő telepítést? Először is, ez a módszer lehetővé teszi, hogy tökéletes eredményt érj el: könnyen telepítheted a fóliát, a fólia tökéletesen tapad a készülékhez, még a széleken is, és nem válik le. Könnyen változtathatod a fólia helyzetét a kijelzőn a telepítés során.

150%-kal erősebb kijelző
Értékeled a védelmet, amely növeli kijelződ biztonságát, miközben láthatatlan marad? Az ARC+ olyan megoldás, amely mindkét feltételt teljesíti. Mindössze 0,17 mm vastag, és a kijelző akár 150%-kal is erősebb lesz, így nem kell félned a karcolásoktól és ütésektől.

Tökéletes átlátszóság
Félsz, hogy a fólia felhelyezése után romlik a színtelítettség vagy az élesség? Teljesen felesleges! A fólia szerkezete biztosítja, hogy a megjelenített tartalom valódi színei megmaradjanak. Az ARC+ fólia garantálja a kijelzőn tökéletesen visszaadott színeket és kiváló tisztaságot!

Öngyógyuló
Annak érdekében, hogy az ARC+ fólia még praktikusabb legyen, Öngyógyuló bevonatot használtunk. A fólia 24 órán belül önmagában regenerálja az apró karcolásokat és sérüléseket. A védelem használata rendkívül kényelmes, mert még hosszabb ideig élvezheted a tökéletesen sima fóliát!

Kompatibilis az ujjlenyomat-olvasóval
Olyan védelmet keresel, amely támogatja a telefonod ujjlenyomat-olvasóját? Az ARC+ kiváló választás: a fólia egységes, sima felülettel rendelkezik, ami érzékeny az érintésre. Hatékony képernyőfeloldást és kiváló reakcióképességet biztosít. Kivételes kényelem az ujjbegyeden!

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett