Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108458023 Márka: 3mk Protection

Samsung Galaxy A53 5G - 3mk Clear tok


Cikkszám: 3mk Clear Case(377)-0 | EAN/Vonalkód: 5903108458023 | Márka: 3mk Protection

Samsung Galaxy A53 5G - 3mk Clear tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Maximális védelem, minimalista forma.

Szilárd védelem - Absorber125 - a telefon még 26 betonra esés után is új állapotú marad.
Minimalista dizájn – kiemeli a telefon eredeti megjelenését.
Megemelt élek – további védelem a kamerának a sérülésekkel szemben.

Dizájn mindig szem előtt

A okostelefon dizájnja fontos kérdés. Azok számára, akik értékelik a mobiltelefonjuk vonzó megjelenését, a Clear tok telitalálat lesz. A tok vékony és tökéletesen átlátszó. Ennek köszönhetően a telefon védelme mellett nem befolyásolja az okostelefon eredeti megjelenését. A Clear tokkal az okostelefonod úgy néz ki, ahogyan szeretnéd - elegáns és modern.

Használat hosszabb ideig

A gravitáció ereje könyörtelen az okostelefonokkal szemben. Éppen ezért nem érdemes kockáztatni. A Clear tok egy fő feladatot lát el - védi a telefonodat, hogy szabadon használhasd minden körülmények között. Szikla, beton vagy acél - semmi sem fenyegeti a védett telefonod, amikor kemény felületre esik. Az Absorber125 teszttel ellenőriztük - 26, 125 cm magasságból történő esés után is a telefon újszerű állapotban maradt. A Clear tokkal egyszerűen csak hosszabb ideig használhatod a telefonodat. Kockázat és stressz nélkül!

Lencse különleges védelem alatt

Megemelt élek a kamera lencséje körül - apró részlet, de nagy jelentőséggel a fotók minősége szempontjából. A Clear tokban speciális kereteket alkalmaztunk, hogy a lehető legjobban védjük a telefon kamera lencséjét a karcolásoktól. Tokunkkal biztonságosan helyezheted le a telefonodat az asztalra vagy más kemény felületre, és a lencse tökéletesen sima marad. Az eredmény? Magas minőségű fotók, még akkor is, ha intenzíven használod a telefonodat naponta. A Clear tokkal biztos lehetsz benne, hogy az okostelefonod lencséje teljes mértékben védett!

Magas használati kényelem

Fókuszba helyeztük a maximális használati kényelmet. Ezért a Clear tok nagyon rugalmas és precízen készült. EasyClick Buttons technológiát alkalmaztunk, amelynek köszönhetően a gombok ugyanolyan érzékenyek, mint tok nélkül. Megnyomod és működik - egyszerű, de szükséges ahhoz, hogy teljesen élvezhesd az új telefonodat. A Clear tok erős védelem felhasználóbarát formában!

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett