Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108523172 Márka: 3mk Protection

Samsung Galaxy A52 4G/5G A52s 5G - 3mk Silky Matt Pro üvegfólia


Cikkszám: 3mk Silky Matt Pro(47)-0 | EAN/Vonalkód: 5903108523172 | Márka: 3mk Protection

Samsung Galaxy A52 4G/5G A52s 5G - 3mk Silky Matt Pro üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

5040 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

SilkyMatt Pro egy modern védőfólia, amely ütésálló hátoldallal rendelkezik, és hatékonyságra lett tesztelve. Akár 400%-kal erősíti a kijelzőt, megóvva azt a leggyakoribb fenyegetésektől. Mikor az okostelefon kulcsokkal vagy homokszemcsékkel érintkezik, vagy kemény betonra esik, a SilkyMatt Pro minimalizálja a repedések és karcolások kockázatát a kijelzőn. Használd a mobilodat bármilyen környezetben és hordozd bárhogy!

Éld át ezt a kifinomultságot
Milyen is kellene legyen az ideális védőfólia? Kíméletlen a veszélyekkel és szennyeződésekkel szemben? Vagy esetleg diszkrét és kellemes tapintású? A SilkyMatt Pro-val nem kell választanod a funkcionalitás és az érzékenység között. A fólia egy teljesen egyedülálló, selymes tapintású, matt felülettel rendelkezik. Az ujj olyan simán és pontosan siklik rajta, mint egy üvegkijelzőn. A SilkyMatt Pro növeli a kijelző olvashatóságát napfényben. Egy további előnye a matt fóliának, hogy nem láthatóak rajta az ujjlenyomatok. El kell ismerned, hogy egy ilyen védelem... tiszta élvezet.

Felejtsd el a porszemcséket
A SilkyMatt Pro választásával áttörést jelentő nedves felvitelű módszer előnyeit élvezheted - légbuborékok, porszemcsék nélkül, sikertelen próbálkozások és pazarlás nélkül. A fóliát egy különleges, teljesen biztonságos gél segítségével ragaszthatod fel, amely a termék csomagolásában található. Meglátod, hogy az eredmény tökéletes lesz első próbálkozásra. Nincs szükség gyakorlásra vagy párás helyiségre. Csomagold ki és ragaszd fel. Egyszerűen.

Figyeld, ahogy a sérülések eltűnnek
Szeretnél egy tökéletesen sima és hatékony kijelzővédőt hosszabb időre? Válaszd a SilkyMatt Pro-t az innovatív Self-Heal™ technológiával! A fólia önregenerálódásra képes. Az apró sérülések és kisebb karcok maguktól eltűnnek 24 órán belül. Ügyes, igaz? De ugyanakkor gazdaságos, kényelmes és abszolút ECO.

Élvezd a tiszta és sima kijelzőt
Szeretnél olyan kijelzővédelmet, amely nem zavarja a folyékonyságot vagy a pontosságot? Védd a kijelződet a SilkyMatt Pro Film-mel - selymes, matt felülettel, prémium oleofób réteggel megerősítve. A kijelző teljes mértékben érzékeny marad, és közben tökéletesen védett lesz. A modern oleofób bevonatnak köszönhetően a fólia könnyen tisztán tartható. Elfelejtheted a zsíros foltokat és egyéb szennyeződéseket, amelyek rontják a kommunikáció élvezetét.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett