Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108389945 Márka: 3mk Protection

Samsung Galaxy A52 4G/5G A52s 5G - 3mk Matt Case fekete tok


Cikkszám: 3mk Matt Case(228)-0 | EAN/Vonalkód: 5903108389945 | Márka: 3mk Protection

Samsung Galaxy A52 4G/5G A52s 5G - 3mk Matt Case fekete tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

3mk Matt Case fekete - Stílusos és ellenálló tok - matt fekete.
Stílusos - Díszíti okostelefonját, miközben hatékony védelmet nyújt.
Tesztelve - Absorber125™ osztály, PZH és RoHS tanúsítvánnyal.
Ellenálló - szennyeződés, karcolások és elszíneződések ellen.
Tervezői védelem
A 3mk Matt Case fekete egy egyedi, fekete okostelefon tok, amely bebizonyítja, hogy a legmagasabb műszaki paraméterek és a stílusos kivitelezés kéz a kézben járhatnak. A matt fekete tok tökéletesen védi készülékét, és egy szuper divatos, elegáns kiegészítővé varázsolja azt. Az innovatív anyag (TPU - termoplasztikus poliuretán) nagyon rugalmas és kellemes tapintású, hatékonyan nyeli el az ütéseket, és megőrzi eredeti esztétikáját évekig. A szerkezet lehetővé teszi a kényelmes vezeték nélküli töltést. A fekete matt tokot az okostelefon modelljéhez tökéletesen illeszkedő változatban vásárolhatja meg.
Minőség és biztonság
A 3mk Matt Case fekete tokban a design kéz a kézben jár a minőséggel és a biztonsággal. Ütésállóságát tesztek igazolják. Az Absorber125™ minősítés azt jelenti, hogy a 3mk Matt Case fekete tokkal védett okostelefon 26 esésből, 125 cm magasságból bármilyen sérülés nélkül megúszta. Ez magasabb, mint a katonai szabvány. Esetleges esés esetén a tok elnyeli az ütközés erejét. A megemelt széleknek köszönhetően a kamera is védve van. A Matt Case egészségbiztonságát a PZH (Lengyel Nemzeti Higiéniai Intézet) tanúsítványa igazolja, a környezet számára pedig a RoHS tanúsítvány.
Megnövelt tartósság
Nincs többé gyakori és környezettudatos védelem vásárlása okostelefonjára! Ha a 3mk Matt Case fekete tokot választja, hosszú ideig élvezheti a hibátlan esztétikát és a tok higiéniai tisztaságát. A matt fekete tok nagyon tartós és könnyen tisztítható anyagból készült, ellenáll az használati nyomoknak. A tokot gyorsan mosható szappan és víz segítségével, mosógépben ruháival együtt, sőt még alkohol alapú termékekkel is fertőtlenítheti anélkül, hogy attól kéne tartania, hogy elveszíti színét vagy formáját.
Készlet tartalma:
- 3mk Matt Case fekete tok
Jótállás: 24 hónap

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett