Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903396191688 Márka: Forcell

Samsung Galaxy A34 5G Smart fliptok piros


| EAN/Vonalkód: 5903396191688 | Márka: Forcell

Samsung Galaxy A34 5G Smart fliptok piros


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

1700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Smart fliptok egy elegáns és praktikus kiegészítő a telefonod számára. Ez a tok valódi bőr és TPU anyagok kombinációjával készült, amely stílust és védelmet nyújt.

A valódi bőr anyaghasználat kifinomult és időtálló megjelenést kölcsönöz a toknak. A bőr minősége és textúrája kiemeli a tok eleganciáját és prémium minőségét.

A TPU anyag a tok belső részét alkotja, és biztosítja a telefonod megfelelő védelmét az ütések és karcolások ellen. A belső felületén található kártyatartó lehetővé teszi, hogy kényelmesen tárolj néhány kártyát (például bankkártyák, igazolványok stb.) anélkül, hogy külön tárcát kellene hordani.

A Smart fliptok precíz illeszkedéssel és pontos kivágásokkal rendelkezik, így a tok könnyen felhelyezhető és tökéletesen illeszkedik a telefonodra. Ez lehetővé teszi, hogy hozzáférj az összes porthoz, gombhoz és funkcióhoz a telefonodon, anélkül, hogy a tokot le kellene venned.

Összességében a Smart fliptok egy elegáns és funkcionalitást ötvöző tok, amely valódi bőr és TPU anyagok használatával védi a telefonodat. A kártyatartó, a precíz illeszkedés és a prémium anyagok tovább fokozzák a tok értékét és használhatóságát.


Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett